Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Binamıza fiber altyapısı çekildi ve kutusu konuldu. Aktif gözükmüyordu bir süredir ben LinkedIn üzerinden o zamanki TT CEO'su Ümit Önal'a mesaj atmıştım sonraki gün altyapı aktifleştirilmiş ve tüm altyapı sorgulama sitelerinde gözüküyordu altyapımız.
Böylece biz 28 Ekim günü Türk Telekom 1000 Mbps fiber paketine başvuru yaptık. 30 Ekim saat 8.30-13.30 arasına kurulum randevusu verdiler ancak sonradan 13.30-18.00 arasına ertelendi. Gün sonunda gelen giden olmadı ve bize ulaşıp bilgi veren de olmadı.
Sonraki gün gelirler ümidiyle bekledik ancak gelen olmayınca aradık müşteri hizmetlerini. 3 Kasım'a tekrar bir randevu oluşturdular yine gelen olmadı ve bugüne randevu oluşturdular, ne tesadüf ki bugün de gelen olmadı.
Dün babamı arayıp "bina tesisatınız eski, 30 iş günü içinde halledeceğiz" gibisinden bir şeyler söylemişler. Çekilen fiber altyapısı ve kutusu daha birkaç ay anca oldu ben başlarından sağmak için söylediklerini düşünüyorum. Sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Bu durumu nasıl çözebilirim? Kaç gündür randevu veriyorlar ancak gelmiyorlar evden dışarı çıkamıyorum.