4 aydır TürkNet kullanıyorum bu 5. ayım oluyor. Gayet memnunum. Nedenini yazayım.
- Öncelikle müşterilerini akk ile sınırlamak istemiyorlar bu yüzden 150 Gb gibi yüksek bir limit belirlediler bunu 10tl farkla +50 Gb ekleyebiliyorsunuz bu normal bir şey aslında asıl olay şu sürekli yatırım yapıyorlar ve yavaş yavaş akk yi kaldırıyorlar bunun duyurusunu yaptılar zaten 1 hafta önce de çalışmalara başlamışlardı. Diğer internet sağlayıcıları ise akk kaldırmak için 2018 i bekliyorlar.
- Altyapın, modemin, apartmanın iç tesisatı vs en fazla ne kadarını destekliyor ise maksimum 100 Mbps olacak şekilde o kadar hızını artırıyorlar.
- Sabit telefonunuza aylık 1000 dk her yöne konuşma geliyor. Bunu kullanmak zorunda değilsiniz internet fiyatına hem internet hem konuşma veriyorlar yani 1000 dk hediye oluyor canınız isterse ve ev telefonunuz varsa kullanırsınız.
- Kendilerine güvendikleri için taahhüt vermiyorlar memnun kalmazsanız hiç bir neden belirtmeden aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Taahhüt olmadığı için ceza ödeme gibi bir derdiniz de yok.
- En ufak bir sorun olursa hiç çekinmeden teknik desteği arayıp sıkıntımı paylaşabiliyorum müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Her görüşmeden sonra e mail atıyorlar "filanca adındaki müşteri temsilcimizden memnun musunuz? Sorununuz çözüldü mü? Sizinle ilgilenildi mi? Herhangi bir şikayetiniz varsa lütfen bildirin." gibisinden.
- Son olarak çok hoşuma giden bir jestleri var TürkNet'e geçme niyetindeyseniz ancak farklı bir internet sağlayıcısına taahhütünüz varsa taahhüt bozma cezasının 120 TL sini kendileri ödüyor yani atıyorum 200 TL ceza varsa size 80 TL ödemek düşüyor.
Türk Telekom'u tavsiye etmememin hatta nefret etmemin nedeni tüm alt yapıyı kendileri yönetiyor olmasına rağmen düşük akk ve hızda interneti pahalıya satmaları üstelik sabit telefon ve birkaç yıllık taahhüt gibi şeyleri de zorunlu tutuyorlar! Yıllardır sömürüyorlar milleti, neyse ki benim için o günler geride kaldı.