Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 17 Mart 2024 #11 Ezewi dedi: Evim maksimum 90Mbps alıyor hocam. Genişletmek için tıkla... O hızda Turknet'e gerek yok. Bence TT en iyisi. Superonline çok dengesiz ve kısıtlayıcı bir internet sağlayıcı.
Ezewi dedi: Evim maksimum 90Mbps alıyor hocam. Genişletmek için tıkla... O hızda Turknet'e gerek yok. Bence TT en iyisi. Superonline çok dengesiz ve kısıtlayıcı bir internet sağlayıcı.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Mart 2024 #12 Link'ten altyapımızı sorular mısınız?
Ezewi Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #13 Teknoyms dedi: Link'ten altyapımızı sorular mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam burada direkt köy diyor, mahallemi seçemiyorum ve köyde yaşamıyorum. Croxie dedi: O hızda Turknet'e gerek yok. Bence TT en iyisi. Superonline çok dengesiz ve kısıtlayıcı bir internet sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Dediklerinize katılıyorum, insanların fikirlerini almak istedim.
Teknoyms dedi: Link'ten altyapımızı sorular mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam burada direkt köy diyor, mahallemi seçemiyorum ve köyde yaşamıyorum. Croxie dedi: O hızda Turknet'e gerek yok. Bence TT en iyisi. Superonline çok dengesiz ve kısıtlayıcı bir internet sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Dediklerinize katılıyorum, insanların fikirlerini almak istedim.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #14 Ezewi dedi: Neden? Biraz daha açıklama yapar mısınız? Hocam asıl amacım Turkcell'deki 50Mbps parasıyla TT 100Mbps alınıyor, onu demeye çalıştım. 50TL fazla koyup 200'e çıkıyor internet. Eki Görüntüle 2143696 Hocam, ben ona pek bakamadım. Fikrinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Turkcell dedik cunku bilmiyorum, şikayetim yok. Sadece bazen yavasliyor onu da modem restart ile ya da musteri hizmetlerini arayip hallediyoruz. Ozel gunlerde 90-100Mbps internet sagliyorlar.
Ezewi dedi: Neden? Biraz daha açıklama yapar mısınız? Hocam asıl amacım Turkcell'deki 50Mbps parasıyla TT 100Mbps alınıyor, onu demeye çalıştım. 50TL fazla koyup 200'e çıkıyor internet. Eki Görüntüle 2143696 Hocam, ben ona pek bakamadım. Fikrinizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Turkcell dedik cunku bilmiyorum, şikayetim yok. Sadece bazen yavasliyor onu da modem restart ile ya da musteri hizmetlerini arayip hallediyoruz. Ozel gunlerde 90-100Mbps internet sagliyorlar.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Mart 2024 #15 Köy= merkez diyin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.166 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #16 12 ay pesin ödersen TurkNet'te 370 TL TurkNet öneririm.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #17 Croxie dedi: O hızda Turknet'e gerek yok. Bence TT en iyisi. Superonline çok dengesiz ve kısıtlayıcı bir internet sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Neden kısıtlayıcı ve dengesiz dediniz ki?
Croxie dedi: O hızda Turknet'e gerek yok. Bence TT en iyisi. Superonline çok dengesiz ve kısıtlayıcı bir internet sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Neden kısıtlayıcı ve dengesiz dediniz ki?
Ezewi Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #18 Teknoyms dedi: Köy= merkez diyin. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Mart 2024 #19 Hocam adresinizde TT fiber bahsettiğiniz 100/200 hızları alamazsınız türknet sitesinde gördüğünüz hızleri alırsınız. Evinizdeki süperonline fiber mi TT altyapısı mı ?
Hocam adresinizde TT fiber bahsettiğiniz 100/200 hızları alamazsınız türknet sitesinde gördüğünüz hızleri alırsınız. Evinizdeki süperonline fiber mi TT altyapısı mı ?
Ezewi Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #20 Hocam pardon, max 75mbps destekliyormuş. Teknoyms dedi: Hocam adresinizde TT fiber bahsettiğiniz 100/200 hızları alamazsınız türknet sitesinde gördüğünüz hızleri alırsınız. Evinizdeki süperonline fiber mi TT altyapısı mı ? Genişletmek için tıkla... TT altyapısı, superonline modem.
Hocam pardon, max 75mbps destekliyormuş. Teknoyms dedi: Hocam adresinizde TT fiber bahsettiğiniz 100/200 hızları alamazsınız türknet sitesinde gördüğünüz hızleri alırsınız. Evinizdeki süperonline fiber mi TT altyapısı mı ? Genişletmek için tıkla... TT altyapısı, superonline modem.