Türk Telekom vs Vodafone

Bazunaa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Turkcell kullanıyorum fiyatından dolayı bu ikisine geçmek istiyorum. Türk Telekom'dan fiks düşünüyorum o faturasız Vodafone'da 80 TL'ye 10 GB var. Hangisine geçebilirim? BİMCELL'ya da PTTCell kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Turkcell kullanıyorum fiyatından dolayı bu ikisine geçmek istiyorum. Türk Telekom'dan fiks düşünüyorum o faturasız Vodafone'da 80 TL'ye 10 GB var. Hangisine geçebilirim? BİMCELL'ya da PTTCell kullanan var mı?
Vodafone şuan f/p bence. Ama kalabiliyorsanız Turkcell. Türk Telekom çöp.

Vestelcell varmıs çok ucuz o hattı nereden geçebilirim?
Her bayi geçmiyor. Geçen bayi bulmanız lazım.

Ömrü hayatımda birdaha Vodafone'a geçmem hayatımda hiç bu kadar berbat hizmet almadım. Türk Telekom bile tabiri caizse tek yumrukta allahına kavuşturur Vodafone'u o kadar berbat.

Ben BİMCELL kullanıyorum şehirim bayağı küçük ve imkanları az. 3G de çoğunlukla 3 diş çekiyor 4.5G ise 2 diş çekiyor 2G ise hep Full genelde 4 diş çekiyor. Geçilir mi?
Bence geçilir kanser edici bir yönü yok.

Vodafone şuan f/p bence. Ama kalabiliyorsanız Turkcell. Türk Telekom çöp.

Her bayi geçmiyor. Geçen bayi bulmanız lazım.
Kapanmış la vestelcell :D

Arkadaşlar Turkcell kullanıyorum fiyatından dolayı bu ikisine geçmek istiyorum. Türk Telekom'dan fiks düşünüyorum o faturasız Vodafone'da 80 TL'ye 10 GB var. Hangisine geçebilirim? BİMCELL'ya da Pttcell kullanan var mı?

Karar verdim teknosacell geçeceğim çok uygun fiyatları

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı