Türk Telekom Wi-Fi 6 modem veriyor mu?

Rhythmİnmyheart

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom fibere geçişte WI-FI6 modem veriyor mu? Paket olarak 50Mbps seçmeyi düşünüyoruz.

Yanlış mı biliyorum Wifi6 dediğimiz cihazlarda bulunan wifi kartı değil mi? 5Ghz kastediyorsan eğer veriyorlar.

En son 100 Mbps ve üzeri kullanıcılar için Wi-Fi 6 destekli modem veriliyordu.

Onun harici faturaya ek olarak satın alabiliyorsunuz.

Yanlış mı biliyorum Wifi6 dediğimiz cihazlarda bulunan Wi-Fi kartı değil mi? 5GHz kastediyorsan eğer veriyorlar.
Wi-Fi 6, cihazlarda bulunan kablosuz ağ yonasına bağlı olarak destekleyen modem, router, televizyon, oyun konsolu vs. her cihaz için kullanılabilir.

5GHz olarak bildiğiniz şey Wi-Fi AC diye geçiyor. Burada sorunlan Wi-Fi AX...

Evet yeni modemlere geçmişler. ZyXEL EX3301-TD Wi-Fi 6 model modem kullanıyorlar.

Hocam peki siz kullanıyorsanız modemi internet paketinizin kaç Mbps olduğunu da yazabilir misiniz? 100 Mbps ve üstüne veriyorlar diyor bazı yerde bazı yerde de bütün fiber kullanıcılarına WI-FI6 verilir diyor bayağı karışık yani.

Fiber başvurusunun detaylarını ögrenmek icin gittiğimizde bize satın alma gibi bir alternatifin olduğu söylenmedi sadece taahhüt bitene kadar ücret karşılığında modem veriyoruz dediler, eğer gerçekten faturaya ek alınabiliyorsa değerlendirilebilir.

Fiber başvurusunun detaylarını ögrenmek icin gittiğimizde bize satın alma gibi bir alternatifin olduğu söylenmedi..
FTTH veya FTTB altyapı kullanıyorsanız satın alma alternatifiniz olmuyor. Modemi size aylık bir kira ücreti karşılığında temin ediyorlar.

Mesela ben sözleşme yaptığımda modem ve ONT kirası 20TL idi. Şu an ne kadar bilmiyorum. Wi-Fi 6'ya geçersem yanlışım yoksa 55TL ödemem gerekecek. Bu yüzden geçmiyorum.

500 benim. Dediğiniz konuda bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…