Türk Telekom Wi-Fi'de düşük internet hızı

Bodyponk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba son zamanlar da YouTube Instagram vb. video izlerken çok fazla takılıyordu hız testi yaptığımda download hızının çok düşük olduğunu gördüm. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım modeme ayar yaptık sorun düzeldi dediler fakat hala çok düşük hız alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Hız testlerini bırakıyorum 78MB olan bilgisayardan kablolu olarak yaptığım test.

Screenshot_20240113_221318_Samsung Internet.jpg

20240113_221342.jpg

Merhaba son zamanlar da YouTube Instagram vb. video izlerken çok fazla takılıyordu hız testi yaptığımda download hızının çok düşük olduğunu gördüm. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım modeme ayar yaptık sorun düzeldi dediler fakat hala çok düşük hız alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Hız testlerini bırakıyorum 78MB olan bilgisayardan kablolu olarak yaptığım test.

Eki Görüntüle 2099624

Eki Görüntüle 2099623
Cihaz modeme uzakmı? Ucuza Wi-Fi Menzil Geliştirici yada Kablosuz Wi-Fi alıcı alabilirsiniz.

Yani modemim Wi-fi gücü, GHZ kanalı, Telefonunuzun çekim kalitesi, modeme uzaklığı, modem ile aranızda duvar, manyetik alan vs. olması veya modeme çokça cihazla bağlı olunması gibi durumlar Wi-fi hızınızı etkiler. Şu anda modemini gerekli internet hızına ulaşıyor Ethernet kontrolünüzde görüldüğü üzere. Sizin Wi-Fİ'yü güçlendirmeniz gerekmekte yan. Burada TTNET'in yapacağı bir şey yok. Ben yeni modem alarak bu sorunu kökten çözdüm. Diğer eski ve yetemiyordu Wi-fi cihazlara.

Öncelikle modeminizin ethernet kablosu kullanarak ara yüzüne girin. Tam model numarasına göre bir güncellemesi varsa bakın ve güncelleyin. Güncellenince sıfırlanacaktır. Tekrar kurulumunu yapın. Çok vahim bir model değil. Ama antensiz ve çabuk ısınabilen modellerden.

Öncelikle modeminizin ethernet kablosu kullanarak ara yüzüne girin. Tam model numarasına göre bir güncellemesi varsa bakın ve güncelleyin. Güncellenince sıfırlanacaktır. Tekrar kurulumunu yapın. Çok vahim bir model değil. Ama antensiz ve çabuk ısınabilen modellerden.
Deneyeceğim teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı