Türk Telekom yarım upload veriyor

CyberNexus

Hectopat
Merhaba. Upload'ım 19.07, ama bir dosya yüklediğimde (çoğunda) yarımını alıyorum 8.5 hatta bazen bu sayı 4.5, 5.0 de olduğu oluyor. Bu tam olarak neden kaynaklanır? Çünkü gerçekten 19.07 MB/s veya 15 MB/s civarlarında inmesini istiyorum.

Dosya Ekleri

• Uploadım2.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Uploadım.png
    1,3 KB · Görüntüleme: 51
Hocam mbps ile mb/s aynı şey değildir. dilediğiniz hız için 15.8=120mbps internete ihtiyacınız var.

Hocam mbps ile mb/s aynı şey değildir. dilediğiniz hız için 15.8=120mbps internete ihtiyacınız var.
Teşekkürler. Şöyle, internetim 100 Mbps (paket olarak). Mesela download indirme hızını da az alıyorum. Sanırım altyapı ile alakalı. Teşekkürler.

Hocam en fazla 12-13 mb indirme alırsınız, o da ethernet kablosuyla. Benim internetim de 100mbps, kablosuzda 4-5mb indirirken ethernet kablosunu IPTV'den söküp kasaya takınca 12mb indirme alıyor. Kesin sonuç için ethernet deneyin.

Yüksek hızlar için her zaman Ethernet kullanın hocam. Kablosuzda paket kaybı daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…