Merhaba arkadaşlar. Size Türk Telekom'un bize yaşattığı rezilliği anlatıp sizden bir çözüm yolu bekliyorum. Öncelikle ben YKS öğrencisiyim ve dershaneye vesaire gitmiyorum YouTube'dan derslerime çalışıyorum bu sebeple internet aşırı lazım oluyor günde 5 6 GB internet harcıyorum. Bulunduğumuz bölgeye hastane de yapılıyor ve aşırı altyapı sorunu çekiyoruz her taraf köstebek deliği gibi. Türk Telekom'un yaşattığı rezalet ise şöyle: Haziran'ın 25i gibi internetimiz sürekli gidip gelmeye başlamıştı 5 dk çalışsa 10 dk çalışmıyordu sürekli böyleydi zorla ders çalışıyordum zaten. Bundan sonra ayın 1'i gibi internet tamamen gitti ve bugün ayın 14ü halen daha yok. Arayıp sordum müşteri temsilcisi çıkmıyor bot cevaplıyor sorununuzu düzeltmeye çalışıyoruz vs. vs. Ayın 2'sinde ise Türk Telekom'u aradım mağdur olduğumu internet kullanamadığımı belirttim dalga geçer gibi arıza kaydı oluşturup hattıma 2 GB internet yolladılar ve sağ olsunlar yolladıkları internet de nasıl oluyor anlamıyorum aşırı yavaştı ve yolladıkları gün internet zaten bitti 15 gündür internet kullanamamıza rağmen bir de üstüne 500 TL fatura geldi (tarifemiz 16Mbps internet 500TL). Bu faturayı ödemek istemiyoruz çünkü internet kullanmadık ama ödemezsek de bidahaki ay 100 200TL fazla fatura geliyor. Sonuç olarak internet sorununu nasıl çözebilirim, nereye başvurabilirim?
(400 gün taahhütümüz var.)