Türk Telekom yeni nesil modem teklifi kabul edilmeli mi?

Daha fazla  
Merhaba, şu anda Türk Telekom'un 100 megabit destekli modemini kullanıyorum. Beni Türk Telekom'dan aradılar ve ayda 67 TL taksitlendirme kapsamında bana yeni nesil 100 MB hızı daha iyi destekleyen yeni nesil bir modem teklifinde bulundular. Kabul etmeli miyim? İnternet hızımı iyi yönde etkiler mi?

Anlık olarak bir speed test yapıp atabilir misin ?
Yani kullanmış olduğun modem çok eski değilse hiç gerek yok.

Hocam önce kendi alyapınızın kaç megabit desteklediğini öğrenmeniz lazım. Altyapınız örneğin 60 megabit destekliyorsa alacağınız modemde 60 megabite kadar hız verebilir.

Bunun yerine altyapınız destekliyorsa hız artışı yaptığınız zaman direkt yeni modem talep edin. Bu şekilde modemde yeni ücret talep edilmiyor.

Modeminizle alakalı bir sorununuz yoksa almayın. Berbat ürünler gönderiyorlar.

Arayan numara nedir? Bu tarz dolandırıcı vakaları çok.

Modemimi değiştirirken yaşadığım rezilliği de anlatayım.
100 mbps'den 200'e çıkarmıştım. 2017'den kalma Tilgin 2331 vardı. max 100 mbps verebiliyordu. 3-4 kez yetersiz olduğunu söyleme rağmen sorun olmadığını diretip durdular. Hatta bir keresinde şu cümleyi kurdular "Zaten paketiniz 200 mbps'e kadar. Neden 200 alabileceğinizi düşünüyorsunuz?" bunu duyduğumda küfür etmemek için o kadar zor durdum ki. Alt yapım 1000 mbps destekliyor oysaki. Son kez aramadan önce elimde kesin kanıt olması adına Tilgin 2331 modemin tam özelliklerini öğrendim ve iletişime geçtim. Modem Wifi 4 ve ethernet portları max 100 destekliyordu. Bu tarz bilgileri direkt olarak müşteri hizmetlerine söyledim. Wifi 6 ve ethernet portlarının en az 200 mbps destekleyen yeni bir modem ile değişmesini talep ettim. Bu şekilde 2 gün sonra geldiler ve değiştirdiler.

Uzun lafın kısası müşteri hizmetlerinin bir şey bildiği yok. Bilgili olduğunuzu gösterirseniz direkt olarak sizin dediklerinizi yapıyorlar. Benim gibi sorun yaşarsanız eğer bu şekilde eski modeminizden kurtulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…