Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #31 SunSet dedi: Binada bir kişi kaldı ondanda izin alınca çıktısını alıp isim altına ıslak imzalarını alıp müdürlüğe çıkıp dilekçeyi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın verdiniz mi dilekçeyi.
SunSet dedi: Binada bir kişi kaldı ondanda izin alınca çıktısını alıp isim altına ıslak imzalarını alıp müdürlüğe çıkıp dilekçeyi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın verdiniz mi dilekçeyi.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.852 Çözümler 62 19 Ocak 2025 #32 Okan Er dedi: Ne yaptın verdiniz mi dilekçeyi. Genişletmek için tıkla... Evet. Dilekçe numarası tarafıma SMS olarak iletildi.
Okan Er dedi: Ne yaptın verdiniz mi dilekçeyi. Genişletmek için tıkla... Evet. Dilekçe numarası tarafıma SMS olarak iletildi.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #33 SunSet dedi: Evet. Dilekçe numarası tarafıma SMS olarak iletildi. Genişletmek için tıkla... İyi bakalım hayırlısı olsun.
SunSet dedi: Evet. Dilekçe numarası tarafıma SMS olarak iletildi. Genişletmek için tıkla... İyi bakalım hayırlısı olsun.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.852 Çözümler 62 19 Ocak 2025 #34 Okan Er dedi: İyi bakalım hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Siz ne yaptınız?
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #35 SunSet dedi: Teşekkürler. Siz ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bende işte ön başvuru yaptık fiber mesajda şahsen gelin yazmış bir de Türk Telekom müdürlüğüne gideceğim öyle. Eymenz dedi: Müdürlüge daha gidemedim mallesef en yakın zamanda bu hafta olabilir gidecegim. Genişletmek için tıkla... Sen ne yaptın dostum. Son düzenleme: 20 Ocak 2025
SunSet dedi: Teşekkürler. Siz ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bende işte ön başvuru yaptık fiber mesajda şahsen gelin yazmış bir de Türk Telekom müdürlüğüne gideceğim öyle. Eymenz dedi: Müdürlüge daha gidemedim mallesef en yakın zamanda bu hafta olabilir gidecegim. Genişletmek için tıkla... Sen ne yaptın dostum.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.967 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #36 Okan Er dedi: Bende işte ön başvuru yaptık fiber mesajda şahsen gelin yazmış bir de Türk Telekom müdürlüğüne gideceğim öyle. Sen ne yaptın dostum. Genişletmek için tıkla... Verdim bende bakalım ne olacak.
Okan Er dedi: Bende işte ön başvuru yaptık fiber mesajda şahsen gelin yazmış bir de Türk Telekom müdürlüğüne gideceğim öyle. Sen ne yaptın dostum. Genişletmek için tıkla... Verdim bende bakalım ne olacak.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #37 Eymenz dedi: Verdim bende bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun bakalım inşallah yapılır. Eymenz dedi: Verdim bende bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme var mı? Son düzenleme: 30 Ocak 2025
Eymenz dedi: Verdim bende bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun bakalım inşallah yapılır. Eymenz dedi: Verdim bende bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme var mı?
G gvnkc28 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #38 SunSet dedi: Evet. Dilekçe numarası tarafıma SMS olarak iletildi. Genişletmek için tıkla... Bi gelişme var mı?
SunSet dedi: Evet. Dilekçe numarası tarafıma SMS olarak iletildi. Genişletmek için tıkla... Bi gelişme var mı?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.852 Çözümler 62 17 Mayıs 2025 #39 gvnkc28 dedi: Bi gelişme var mı? Genişletmek için tıkla...
G gvnkc28 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #40 SunSet dedi: Eki Görüntüle 2492477 Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın. Benim de yan binada fiber var bizde vdsl altyapı. Sizin binanızda kaç daire var acaba? Biz geçen sene apartman yöneticisi dilekçe vermişti takip numarası aldık ama o günden beri bi gelişme de olmadı biz de gidip sorgulamadık.
SunSet dedi: Eki Görüntüle 2492477 Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın. Benim de yan binada fiber var bizde vdsl altyapı. Sizin binanızda kaç daire var acaba? Biz geçen sene apartman yöneticisi dilekçe vermişti takip numarası aldık ama o günden beri bi gelişme de olmadı biz de gidip sorgulamadık.