Gözünüz aydın. Benim de yan binada fiber var bizde VDSL altyapı. Sizin binanızda kaç daire var acaba? Biz geçen sene apartman yöneticisi dilekçe vermişti takip numarası aldık ama o günden beri bir gelişme de olmadı biz de gidip sorgulamadık.
Merhaba hocam yaklaşık 1 ay önce BTK, CİMER, valilik, il müdürlüğü açıkkapı gibi her yere şikayetimi yaptım bugün evimizi bölge müdürlüğünden dosya gelmiş projeye alındı tarzında ne zaman olur peki bilgin var mı?
Merhaba hocam yaklaşık 1 ay önce BTK, CİMER, valilik, il müdürlüğü açıkkapı gibi her yere şikayetimi yaptım bugün evimizi bölge müdürlüğünden dosya gelmiş projeye alındı tarzında ne zaman olur peki bilgin var mı?
BTK, CİMER, Açık Kapı'yı anladım da Valilik ve İl Müdürlüğü şikayeti nasıl yaptınız orayı anlamadım? E-Devlet üzerinden mi ya da farklı bir siteden mi?
BTK, CİMER, açık kapı'yı anladım da valilik ve il müdürlüğü şikayeti nasıl yaptınız orayı anlamadım? e-Devlet üzerinden mi ya da farklı bir siteden mi?
Aradım ön başvuru vs yapmıyorlar altyapınız yok diyor dönüşüm talep onayı gelmişti bana yatırım programına eklendi yazıyordu belge de tek çarem beklemek galiba benim altyapı için.