Türk Telekom'a geçilir mi?

İnternet olarak en son seçebilceğin seçenek TurkTelekom olur, Turknet ya da Kablonet'i tercih etmen daha mantıklı olur, yada fiyat konusunda sıkıntın yoksa Superonline'da deneyebilirsin.

Hayır geçme. Telekom ve Süperonline lider firmalar olduğu için belli bir fiyatın altında hizmet vermeleri yasak. Yani düşük hıza yüksek fiyat ödeyeceksiniz. Telekom'lu olunca da sorun yaşanıyor farklı firmanın abonesi olunca da. Ben TürkNet kullanıyorum ve gayet memnunum.

Telekom'da akraba var, ille Telekom'a geçirelim seni diyor, geçeyim mi? Geçmek istemiyorum ama bir sorun olduğunda ve Telekom'da sıkıntı yaşamayacağımı söylüyor.
Tek kelimeyle geçme.Pişman olma.

Yaklaşık 2011'den beri TTNET kullanırım. Zamanında çok problemini çektim ama şuan memnunum, ortalama 35mbps download alıyorum. Alt yapın iyiyse karşılığını alırsın.

Türk Telekom kullanıyorum, sıkıntı çok yaşamadık yaşadığımızda ise hızlı bir şekilde çözdüler.
Tek sıkıntı fiyat, yıl olmuş 2019, aylık 100TL gibi bir rakama 200GB kotalı 50Mbps vermeleri.
Geçen ay kota çabuk bitti birde usulsüzlük mü yapılıyor diye şüphelenmeye başladım.
Bölgenizdeki altyapıları sağlamsa ve indirim vereceklerse düşünülebilir.

Kafam rahat olsun diyorsan geç

Eğer hızından falan soruyorsan oturduğun konuma ve o konumdaki alt yapıya bağlı.
Gir bilgisayarından Türk Telekom'un sitesine alt yapı sorgula, test et.
Fiyat konusuna bir şey diyemem internet konusunda önde gelen firmalardan biri olduğu için haliyle pahalı biraz.

Benim için her zaman son tercihtir. Kesinlikle son tercih!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…