- Katılım
- 16 Ekim 2019
- Mesajlar
- 9.095
- Çözümler
- 32
Merhaba, halihazırda Netspeed kullanıcısıyım. Gerek son zamlar olsun, gerek de son zamanlardaki sık internet kesintileri olsun, gına geldi firmadan. Faturam neredeyse 400TL'ye dayandı ve ülkemiz malumunda bu fiyat daha da artacaktır. Üstüne bir de yaşadığım kesintilerin artmasından ötürü kesin bir operatör değişikliğine karar verdim. Şu an en uygun fiyatlar ismi cismi bilinir firmalardan 300TL civarından başlıyor. Bunlara da yakın zamanda zam gelecektir. Türk Telekom'un 6+12 aylık kampanyalarını hesapladığımda ortalama aylık fiyat 100Mbps için 420 TL bandında gelmekte. Türk Telekom'un taahhütlü internetine geçmek çok mantıklı geliyor. Tek kafama takılan soru şu ki Netspeed, TurkNet vb. firmalardan internet hizmeti alırken cüzi bir miktar ile modem kiralayabiliyoruz. (10-15TL maksimum.) Türk Telekom tarife açıklamalarında/detaylarında modemin dahil olmadığını ve dilenirse aylık 90-120TL arasında bir tutarla 18 aylık üyelik boyunca bir modem satışından bahsediyor. Yani modem kiralama olayı yok anladığım kadarıyla. Bu durumla ilgili net bir bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Eğer gerçekten aylık 10-15TL gibi ücretlerle Türk Telekom'dan modem kiralayamayacaksam, o halde dışarıdan kendi fiber modemimi almayı düşünüyorum. Bu durumda F/P, sorun çıkarmayacak modem önerilerinizi bekliyorum. Bütçe maksimum 1500TL olacak şekilde öneriler yaparsanız çok sevinirim. Tabii ki öncesinde şu modem kiralama mevzusuna açıklık getirmek gerek. Teşekkürler!
Not: Şu an konuyu açtığım sırada internetim kesildiği şekilde telefondan BT ile internet paylaşarak konuyu açıyorum. Artık Netspeed'in saçma internet kesintileri bu seviyeye geldi. Geçiş kararım kesin fakat operatör kısmı ve modem kısmı havada.
Not: Şu an konuyu açtığım sırada internetim kesildiği şekilde telefondan BT ile internet paylaşarak konuyu açıyorum. Artık Netspeed'in saçma internet kesintileri bu seviyeye geldi. Geçiş kararım kesin fakat operatör kısmı ve modem kısmı havada.
Son düzenleyen: Moderatör: