Türk Telekom'da 3-4 gündür internet hızı yavaş

Ofbeeeee

Hectopat
Türk Telekom internetimiz var, 700 KB indiriyordu bir ara teknik servis geldi bir şey ayarladı internet panosundan artık 2 MB ve 3 MB arası indiriyordu. Bu aralar bayağı kopma ve yavaşlama sorunu yaşıyorum, 200 KB 100 KB falan indiriyor çok az çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak bütün servis sağlayıcılarda aynı sorun var gibi. Ben Superonline kullanıyorum. Yıllardır modemim aynı yerde ve artık eskiden olduğu takılmadan interneti kullanamıyırum. Büyük ihtimal kullanıcı sayısının artması ile birlikte bantların yetersiz kalmaya başladığını düşünüyorum.

Genel olarak bütün servis sağlayıcılarda aynı sorun var gibi. Ben Superonline kullanıyorum. Yıllardır modemim aynı yerde ve artık eskiden olduğu takılmadan interneti kullanamıyırum. Büyük ihtimal kullanıcı sayısının artması ile birlikte bantların yetersiz kalmaya başladığını düşünüyorum.
Katılıyorum, bende Superonline kullanıcısıyım, bir süredir aynı sorunları yaşamaktayım. Özellikle haftasonları ekstra sorunlu geçiyor genellikle.

Bizde de vardı; omdemi aç kapa yapınca internet düzeliyordu normalde bizde indirme hızı çöküktü. Saniyede 8-9 kb/s indiriyordu ama internnette gezinirken bir şey yoktu. Müşteri hizmetlerini aradadık yaptıcaz dediler eve gelmeden yaptık dediler ama düzelmemişti, internet şimdi yeni düzeldi bende de. Altyapında çalışma vb olabilir şu anlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı