Mozzers Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Tİ / İ5 12.NESİL / 16 GB RAM / 512 GB SSD / Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Goodbye DPI Windows 11 (Türk Telekom) çalışmıyor. Chrome'da Discord açılıyor ama masaüstünde uygulaması açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2025
Goodbye DPI Windows 11 (Türk Telekom) çalışmıyor. Chrome'da Discord açılıyor ama masaüstünde uygulaması açılmıyor.
Fatih_T Kilopat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 156 Çözümler 2 5 Şubat 2025 #2 Kaspersky kullanıyor olma ihtimaliniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Mozzers Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Tİ / İ5 12.NESİL / 16 GB RAM / 512 GB SSD / Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 Fatih_T dedi: Kaspersky kullanıyor olma ihtimaliniz nedir? Genişletmek için tıkla... kaspersky kullanmıyorum düz windows güvenlik başka da bir şey yok kimisi bunu kapa fln diyor ama kapamak da istemiyorum Artı 0 Eksi
Fatih_T dedi: Kaspersky kullanıyor olma ihtimaliniz nedir? Genişletmek için tıkla... kaspersky kullanmıyorum düz windows güvenlik başka da bir şey yok kimisi bunu kapa fln diyor ama kapamak da istemiyorum
E edereder Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 Mozzers dedi: kaspersky kullanmıyorum düz windows güvenlik başka da bir şey yok kimisi bunu kapa fln diyor ama kapamak da istemiyorum Genişletmek için tıkla... kendiniz dns i ayarlardan değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Mozzers dedi: kaspersky kullanmıyorum düz windows güvenlik başka da bir şey yok kimisi bunu kapa fln diyor ama kapamak da istemiyorum Genişletmek için tıkla... kendiniz dns i ayarlardan değiştirdiniz mi?