Türk Telekom'da simetrik internet nasıl alınır?

Daha fazla  
10 yıl İstanbul'un göbeğinde 50 Mbps ile yaşadıktan sonra, memlekete geri döndük.

Dağ başı diyebileceğim yerde 1000 Mbps alt yapı mevcutmuş.

TT dan bu hızı simetrik almak istesem verebilirler mi? Ben simetriği sadece Turknet veriyor diye biliyorum.

TT u aradığım da müşteri hizmetleri, veririz dedi ama simetrik internetin ne olduğunu bildiğini bile sanmıyorum. Sadece 1000 indirme diyip duruyor. Ne sorsam evet diye cevaplıyor.

Yani, TT FiberH (haş) altyapısı olan yere simetrik verebiliyor mu, simetrik kullanan var mı?

Son düzenleme:
Türk Telekomun simetrik hizmeti yok diye biliyorum hocam ama mesela çeşitli ISS’ler Metro internet altyapısı temin ediyorlar Türk Telekom’dan ve kendileri simetrik veriyorlar. TT’de istese simetrik verir yani de vermiyor.

Bana verilen yarım yamalak bilginin üstüne gitsem " veririz demiştiniz verin o zaman simetriği " diye çirkeflik yapsam, iş çıkar mı sence ?

Hocam genellikle satış temsilcileri umursamıyor çünkü çoğu kişi şikayet etmek istemiyor. Bazı bayiler Hepsiburada çeki vs diye kişileri kandıırp telefonuna gelen kod ile tarifeyi bile değiştirtiyor insanların ve insanlar şikayet etmek istemiyor nasıl etsin ki? Mahkeme devam ederken o hattın taahhüdü bile bitiyor. Müşteri temsilcisi size 10 Gbps'a 10 Gbps vereceğiz deyip 100 Mbps'e 100 Mbps verse bile en az 3-4 ay uğraşmanız gerekiyor çıkmak için. Tüketici mahkemesi aşırı yavaş çalışıyor evet bazen kolayca internetin tarifeden yavaş olduğunu kanıtlıyorsunuz ama yine de size geriye dönük bir şey verilmiyor sadece aboneliğinizi iptal etme hakkına sahip oluyorsunuz.

Vodafone hattımı almak istediğimde kurye beni bulamamış ve geri gitmiş, tekrar randevu oluşturamıyorum veya hattın nerede olduğunu bile bilmiyorum. Temsilciler sadece şurayı arayın diyorlardı. 15-20 kez görüşme yapınca sonunda birisi o hattı iptal edip yenisini gidip bayiden alabilirsiniz dedi

Bana verilen yarım yamalak bilginin üstüne gitsem " veririz demiştiniz verin o zaman simetriği " diye çirkeflik yapsam, iş çıkar mı sence ?
Çıkmaz hocam maalesef Müşteri hizmetleri o kadar zayıf ki senin benim bilgi seviyem onlarınkinin 10 katıdır o yüzden simetrik istiyorsanız Türk Telekomdan ziyade Fixnetten metro internet isteyip fiyat alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…