Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #11 Vega_2x dedi: Ben bugün uygulamadan geçtim 100 Mbps kulanıyordum aynı paketen devam altyapı bunu destekliyor bir sorun çıkmadı bir bedel ödemedim. Genişletmek için tıkla... Bana özel demek ki
Vega_2x dedi: Ben bugün uygulamadan geçtim 100 Mbps kulanıyordum aynı paketen devam altyapı bunu destekliyor bir sorun çıkmadı bir bedel ödemedim. Genişletmek için tıkla... Bana özel demek ki
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.614 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 16 Nisan 2025 #12 Chatln09 dedi: Bana özel demek ki Genişletmek için tıkla... Farklı bir temsilciyle yada müdürlük binasına gidip sorun çünkü normal şartlarda cayma bedeli istemiyorlar. Hatta kendileri arayıp yalvarıyorlar resmen bir üst pakete geçin arada 20 30tl fark var bir şey olmaz ben size indirim yapıcam vs. diye.
Chatln09 dedi: Bana özel demek ki Genişletmek için tıkla... Farklı bir temsilciyle yada müdürlük binasına gidip sorun çünkü normal şartlarda cayma bedeli istemiyorlar. Hatta kendileri arayıp yalvarıyorlar resmen bir üst pakete geçin arada 20 30tl fark var bir şey olmaz ben size indirim yapıcam vs. diye.