Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Bugün elektrikçi geliyor. Ben ekten sonra 8 e bile raziyim sjsjjs
Bir zamanlar ADSL kullanırdım. 0.60 Mbps upload kullanırken hep 3-5 Mbps upload'ımın olmasını dilemiştim. Şimdi 8 yetmiyor cidden. Bakalım ne zaman yükseltilecek.

Yak 1'i düzgün bağladığına emin olun hocam söyleyin kabloyu sonuna kadar ittirsin de kilitlesin.
Yağmur sırasında sıkıntı olmaması için kutunun köşesine koysun bence eki.

Ben 0.6 Upload'a razıyım ama o da doğru düzgün gelmiyor. Şu SNR değerine bakar mısınız, gün içinde 0 ile 18 arasında gidip geliyor. Rastgele zamanlarda internetim kopuyor bu yüzden. Kablonun neresinde hasar olduğunu da bulamıyor ekipler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-24 141206.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 59
Hocam muhtemelen kutuda sıkıntı vardır. Görünürde kablo sağlam duruyorsa kutuda sıkıntı olabilir. Kablo parazite maruz kalıyor derdim de SNR'yi o kadar mahvedecek parazit insanı da mahveder.

Hocam muhtemelen kutuda sıkıntı vardır. Görünürde kablo sağlam duruyorsa kutuda sıkıntı olabilir. Kablo parazite maruz kalıyor derdim de SNR'yi o kadar mahvedecek parazit insanı da mahveder.
Benim kutu bu, ekipler geldi buradan kablomu söküp tekrar taktılar düzelsin diye, ama düzelmedi. Ben de müdahale edemiyorum merdivenim olmadığı için. Çözüm yok yani

Dosya Ekleri

• IMG_20220803_140002.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 43
Benim kutu bu, ekipler geldi buradan kablomu söküp tekrar taktılar düzelsin diye, ama düzelmedi. Ben de müdahale edemiyorum merdivenim olmadığı için. Çözüm yok yani
Kutu da aslında sağlam gibi duruyor hocam. Adamlar da zaten boru değilidir yapabiliyorlardır da emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…