Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Ben de bu haberi görünce bakayım dedim, benim de yükleme hızım 20 Mbps olmuş.

Bunun üzerine hız testi yaptım, sonuç ortada:

Link: https://www.speedtest.net/result/15395944302

Yani gerçekten de yükleme hızları 20 Mbps olmuş.

35 Mbps fiber paket kullanıyorum hala 5 Mbps upload mevcut.

75 mbps tanimliydi hala 10 mbps upload. Bir artış yok bende...

100 Mbps'lerde diyor 75 de demiyor.
İşte sorun da burada zaten. Neden yari yarıya fark oluşuyor upload hızında anlamış değilim. 15 verirsin dengelenir. 100 e 20 verip 75 e 10 vermek mantıklı değil

Yani türktelkom bu kadar neden bu konuyu bu kadar yokuş aşağı sürdü bilemem ama ilk önce 15 dediler up tarafını yaptılar kimi yükseldi kimi yükselmedi daha sonra yükselen veya yükselmeyenin upları 10 MB düştü yani garipti ama 100 MB tarifelerin 20 MB olması güzel ben olay başından beri nisan ayıydı veya mayıstı zaten 50 MB tarifemde 15 MB alıyordum bende 100 MB olmadığı için yine 15 MB upload.

Dosya Ekleri

• Screenshot_422.png
    39,9 KB · Görüntüleme: 48

Keşke bunu Turkcell Superonline'da yapsa. Halen günümüzde 12 Mbps kullanıyoruz şöyle 25-30 Mbps olsa hem internet hızlanır hem de tadından yenmez. Türk Telekom kullanıcılarına hayırlı uğurlu olsun.

1,5 yıl geçti üzerinden, daha yeni oldu, oo hoo
Powerbank akü yok mu ? Ben elektrik olmasa bile çalıştırıp bakardım.

İşte sorun da burada zaten. Neden yari yarıya fark oluşuyor upload hızında anlamış değilim. 15 verirsin dengelenir. 100 e 20 verip 75 e 10 vermek mantıklı değil
75 tanımlı olanların hatları genelde kaldırmadığı için 75 tanımlı. O yüzden onları da yükseltip kopma riskine girmek istememişlerdir. 100 alanların zaten hattı yeterince iyi, yükseltelim dediler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…