Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Bu yükleme hızları neden halen 10larda 20 lerde artık çoğu iş internette mevcut yükleme hızlarımızın en az 50-100 lerde olması lazım. Nedir bu saçmalık.
İşlerimiz projelerimizin çoğu webte ve şuan net çok kötü.

Türk Telekom diyor ki;
"Bu paketler bireysel ev interneti paketleridir, bunlarla iş yapmayın, eğer iş yapıyorsanız ve iş için Upload hızına ihtiyacınız varsa Kurumsal Metro Ethernet'e başvurun, aylık 20000 lira ödeyin ve daha hızlı Upload hızlarına sahip olun"
Olay tamamen ceplerini düşünmeleri.
400-100 Mbit hızında internete ayda sadece 70000 liraya sahip olabilirsiniz, kelepir fiyat

Dosya Ekleri

• IMG_20231023_101528.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 68

Fiyatlara bak ya soygunculuk.
Kurumsallık diye düpedüz hırsızlık yapılıyor.

Yalnız belirtmek isterim bugün binlerce insan gibi ek gelir sağlamak için nette iş yapıyorum memur maaşı olan 25000 altında maaşım olduğu için tasarım ve video düzeltmenliği yapıyorum ve bunu bireysel yapıyorum.

Ev kullanıcısı diye bu yükleme hızları reva görülemez 2020ye kadar bu hız 2mbs idi.
Bence acilen en alt limiti 50mbs belirlesinler. Şimdi ttnette en az paket 450 tl.
Bu kadar para verip 8mbs hız doğru değil.

Şu an TT altyapısındaki Millenicom'dan bu hızları alıyorum. Ben bu işi sevdim. Bana 20Mbps upload vermişler. Yakın zamanda Merkürnet'e geçeceğim umarım onda da durum aynı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…