Yükselten operatörler çoğu Netspeed ve türktelokom Keenetic gurubunda ağırlıklı olarak bu insanlar paylaştı ama bende bir artış yok yine TT kullanıyorum.
Hocam ama belki evinden çalışan şirkete dosya gönderen vardır belki öğrencidir okula ödev gönderecektir belki Twitch veya YouTube ile ilgileniyor yayın açıyor veya video yüklüyor bilemezsiniz bir de böyle düşünün.
yok ya xahve inin eşi benzeri bulunamaz o ayrı bir boyuttu bu arkadaş ekmek arası hdd keenetic gurubunda rasgeldik bu arkadaş en azından inançlı bazı insanlar gibi değil anlayana
Hocam ama belki evinden çalışan şirkete dosya gönderen vardır belki öğrencidir okula ödev gönderecektir belki Twitch veya YouTube ile ilgileniyor yayın açıyor veya video yüklüyor bilemezsiniz bir de böyle düşünün.
yok ya xahve inin eşi benzeri bulunamaz o ayrı bir boyuttu bu arkadaş ekmek arası hdd keenetic gurubunda rasgeldik bu arkadaş en azından inançlı bazı insanlar gibi değil anlayana
Onu sonradan gördüm de TürkNet bu konuda aşırı hantal davranıyor. Netspeed bile eli çabuk davranırken TürkNet'in böyle yapması sinirimi bozdu. Bir de firmalar artışı yaparken ilk fiberden başlamışlar artışa. VDSL'e sonra yapıyorlar ondan bahsediyorum. VDSL artışını da çoğunlukla malum sağlayıcı ve Netspeed yapıyordu.TürkNet'de başlamış demek.
Söz konusu upload artışları bahsettiğiniz ISP'lerin elinde olan bir şey değil hız profilleri Türk Telekom tarafından yapılıyor bölgeye göre şansa kime denk gelirse.