Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Benim uploadım bayramdan önce 2 3 gün 14 15Mbps olmuştu ama bayramdan sonra eski uploada düştü.

Bizim burada da Telekom müşterisi birkaç kişide artış gördüm ama GIBIRNet hâlâ bize yükseltme yapmadı ay başından beri bekliyoruz gelecek elbet.

Arkadaşlar ben bu haberin de yalan olduğunu düşünüyorum. Birileri bir Excel tablosu yayıyor ortalığa sonra herkes inanıyor. Hani 1 kişi var mı Upload'ı 15 olan?

Malatya'da yasiyorum depremden önce 20 download 6 upload alıyordum, iki gün önce Malatya'ya döndüm 55 Mbps download 15 Mbps upload hızım var. Altyapıyla alakasız olarak şehirde kimsenin kalmamış olmayısla alakalı olabilecegini düsünüyorum.

Ilk deprem bölgesinden başladılar zaten seçime özel.

Benim upload 15 olduktan sonra paket yükselttim ve 8'e düştü. Müşteri temsilcileri konudan tamamen habersiz. Saha personeli tamamen habersiz. Bir türlü 15'e aldıramadım ayrıca upload 15 olunca Fast moda geçişmişlerdi. VDSL altyapıda 3 ping alıyordum paket değişince ınterleaved moda geçti 14 Ping'e çıktı.

Sağlayıcınız ne hocam?

Temmuzdan sonra eski haline mi dönecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…