Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Var mı bir gelişme? Bitişe az kaldı (bence tarih bitince nms profillerini yenileyecekler yani mhlar yükseltebilecek.)

30 Hazirana kadar her yerde yükselticekler. Benim de 100/15 oldu. Bölge bölge yükseltiyorlar sanırım. Oturdugun yer ile alaklı sanırım.
Yükselme şu son zamanlardamı oldu 5 gün içerisinde vs yoksa nisan ayının 10-15 i arası mı?
eğer yükselme 5 gün içerisinde olduysa uploadı düşenlerin tekrar yükseltiyorlar sanırım.

Benim upload halen 8.
2020 yılında virüs çıkınca tüm ülkenin upload hızını 1 gecede 4'ten 8 yapan Türk Telekom şimdi 3 aydır upload mı yükseltemiyormuş buna gülerim.
İstemiyorlar yükseltmeyi, oyalıyorlar bizi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230504_103030.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 41
Kademe kademe yükseltiliyor. Tüm kullanıcılarda tamamlanması 30 Haziran'a kadar sürebilir. Benimki geçen ay yükseldi mesela. 15 Mbps yükleme hızı alıyorum.

Hala yükselmeyen bazı kullanıcılar da var. Onların da yavaş yavaş yükseltilecek. Çok dert etmeniz gereken bir durum yok.

Sizin yükleme hızınız muhtemelen genel NMS profilleri güncellenip 15 Mbps yükleme hızı yapılınca yükselir. Şu anda NMS profillerinde hala 8 Mbps yükleme hızı mevcut. Bu nedenle 15 Mbps yükleme hızı varken paket veya hız değiştirince yükleme hızı geri 8 Mbps'e düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…