Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Benim modemde Max 9 Mbps upload alabilcem yazıyor 12 alamam gibi 9 da yeter 6'dan 9'a.

Zannetmiyorum kilit yüzünden gözükmüyor olabilir tanımlanınca belli olur.

Yok ondan değil, kaldırmıycani düşündümden yazdim da.
Benim ora biraz gelişmemiş bir yerde, şu an 35 Mbps'de bile hız sorunu yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaş bir de devlete ait bir kurumsun diğer şahıs operatörlerine göre ucuz olacağın yerde Türk milletini nereden kazıklasak diye düşünüyorlar senelerdir yedikleri para yetmedi yazıklar olsun.

İnsanlara değil Türk Telekoma güvenim yok, sözleşmede halen 4 mbit upload yazıyor, isterlerse 4e düşürebilirler ve hiçbir şey yapamayız

İnsanlara değil Türk Telekom'a güvenim yok, sözleşmede halen 4 Mbit upload yazıyor, isterlerse 4E düşürebilirler ve hiçbir şey yapamayız

Evet ama sen paketi alırken güncel olara kaç MB upload alacağın yazıyor ve ayrıca korona döneminde uploadları 2 katına çıkarmışlardı ama güya düşücekti 1 yıl sonra ama düştü mü hayır ben Türk Telekom'a sadece fiyatlar konusunda kızgınım pahalı

Şu anlık başka yok haftaya başlar iyi haberler fiber için bu 1000/50mb upload komik değerler ama VDSL için en azından yayın yapan bir insan 8000 bitrate verebilecek rahatlıkla.

Artık simetrik internete geçilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…