Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Çünkü ortada 'resmi' olarak artan bir upload yok. Türknet firması VAE erişim yöntemi ile Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyor. BTK'nın sunduğu VAE paket listesine bakarsanız Upload hızlarının halen eskisi gibi olduğunu görürsünüz. Ortada Türk Telekom BTK tarafından onaylanmış bir VAE 15 Mbit upload tarifesi yok. Yasal olarak Türknet hiçbir şekilde 15 Mbit upload ile ilgili cümle kuramaz. Forumunda da kurdurtmaz.

Eski Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Yeni: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Türk Telekom VDSL2 35Mbps tarife.
Hem download hem upload artışım yapıldı 41-12 sabitli. ücretsiz şekilde.
FixNet, Milleni firmalarındada artış olmuş birkaç abonede gördüm. Milleni aboneliğim var oda fiber down aynı ama upload 15 oldu.
TT taraflı artırıldı.

Süreyya hanımın muhteşem değişimi kalitesinde bir yükselme olmuş.

Size hızı vermiş olması resmi olarak yapıldığı anlamına gelmez. Kağıt üstünde artmadı, bu yüzden ben gidip ''benim hızım neden artmadı? '' diyemiyorum.
Hukuk bilginizin olmadığı çok belli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tanıdığım birçok kişinin uploadı artı. Türk Telekom artırmakta. Sizin artı mı?

Benim iki aboneliğimde de artış olmadı. Bakın size Resmi Türk Telekom VAE satış sayfasından bir kampanyayı atıyorum. Gördüğünüz gibi Resmi hızlar halen düşük, yani bu artışların dayanağı yok.

Türk Telekom ile Türknet arasında VAE sözleşmesi bizim hızımızı belirliyor, bu yüzden hızlar arttırıldı gibi açıklamalara kanmayın, sözleşme değişmediği sürece biz hak iddia edemiyoruz. 79.999.999 kişinin uploadı 15 olsa, sadece benimki 8 kalsa bile hak iddia edemem.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-03 191525.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 43
Şöyle bir şey de var altyapınız diyelim ki maksimum 10Mbps Upload destekliyor o zaman 15Mbps Upload'ı Türk Telekom yapsa da alamazsınız?
Paketinize göre alabileceğiniz en yüksek upload 15 Mbps ve sizin limitiniz(hat değerlerine göre) 10Mbps olsun. Muhtemelen 9Mbps tanımlanır ve konu kapanır.

TT böyle işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…