Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Yarın TürkNet'e baskın düzenliyorum. Sabrın sonu.

Eki Görüntüle 1842837
Yanıtlarını beklemeye başlayalım bakalım.
Talep edemezsin.
Türknet firması Türk Telekom firmasından VAE şeklinde hizmet alıyor, ve aldığı hizmeti tekrardan sana satıyor. Türk Telekom'un sattığı bu VAE sistemin sözleşmesine bakarsan halen 8 Mbit yazdığını görürsün, bu yüzden Türknet hiçbir şekilde daha fazlasını isteyemez. Kanunen istemeye hakkı yok.
Türknet de aynı bizim gibi bekliyor, yapabileceği hiçbir şey yok. Boşuna arıza kaydı açmayalım.
Eğer bir gün VAE erişim tarifesinde 100 Mbit hız için en düşük Upload hızı 15 yazılırsa işte o zaman hak iddia edebiliriz.

Yarın TürkNet'e baskın düzenliyorum. Sabrın sonu.

Eki Görüntüle 1842837
Yanıtlarını beklemeye başlayalım bakalım.
Ben acamiyorum. Aktif destek kaydiniz var diyor. Oysa hepsi kapalı shhsjsjsj

Arıza kaydi açalım. Biz sesimizi duyurmazsak ne turknet usteler ne de tt yapar

Hayır öyle değil. Talep bırakıp saha ekiplerinin yükseltmeyi yapmalarını isteyecekler.

TürkNet grubunda destekten gelen bir mesaja göre eğer yükselme yapılmazsa desteğe mesaj atabileceğimizi ve onlar da saha ekiplerine bildirip upload hızını güncellemelerini söyleyecekler. O yüzden bu kaydı açtım.

15 gündür Türk Telekom VDSL kullanıyorum 15Mbps upload hızım. Türk Telekom'dan önce taahhütsüz bir ISS kullanıyordum onda da 15Mbps upload alıyordum.

Hocam desteğin yazdığı bu konunun ss i ni bulabilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…