Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Hocam desteğin yazdığı bu konunun ss i ni bulabilir mii,
Yalandan mesaj. Simdi bana altyapiniz 15 upload desteklemiyor diye bir yerinden uyduruyor turknet. Yan çizmeye başlamışlar

Hani altyapı neyse hızı salıyorlardı? Bu yan çizmek neden? Başa mı çıkamadılar ki?
İstisnasiz herkesin nms profilini guncellemiyorlar miydi. Versinler iste. 50 mbps 8 upload yerine 40 a 15 filan alırız. Birakin da onu da biz düşünelim

Adamlar hem altyapiyi duzeltmemek için bekleyin önce yukselsin dediler. Simdi yan çiziyorlar. Turknet ekibi her sorumluluğun altından kaçmaya başladı...
Neyse kayıtı bıraktıktan 30 dk sonra ekip gelip dolabın yanında durdu sonra bilmiyorum orada bir şey yapıp gittiler TürkNet'den haber yok hala. İnternet de gidip gelmedi. Aynı dolaba bağlı olan 35 Mbps Türk Telekom kullanan arkadaşa sordum 10-11 Mbps geliyor upload dedi bana. Neyin nesi bu saçmalık şimdi? Türk Telekom mu geçeyim anlamadım ya.

Ya tamamen saçmalık. En azından sizin tt ekibi hemen gelmiş. Bizden türknet başından atmaya çalışıyor. İbocan diye bir turknet yetkilisi bunu yapan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…