Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Hocam tt hazretleri ne yaparsa haklidir . Bu arada marjin değerlerinden dolayi, modem kaynaklı düşmüş olabilir
hayır arkadaşlar modem kaynaklı falan düşmedi. 4 yıldır kullanıyorum ben bu hattı 100 Mbit hızında, daha önceden de arıza kaydı bıraktığımda düşüyordu. Şimdi tekrar yazdım DSLAM kilidine takıldım diye.
3. sefer DSLAM kilidine takılıyorum, buradan da anlıyoruz ki NMS profiline göre güncelleme yaptılar ve hızım düştü. Adamlar Upload arttırmak istemiyor anlayın bunu.

Bana 79 atasalar bile umurumda olmaz çünkü 561 metreden maksimum 78 mbps görbildim de atanabilir hız yüksekse evet DSLAM kilidine takmışlar. Adamların çözüm önerisi bayağı mantıklıymış hani.

Bana 79 atasalar bile umurumda olmaz çünkü 561 metreden maksimum 78 mbps görbildim de atanabilir hız yüksekse evet DSLAM kilidine takmışlar. Adamların çözüm önerisi bayağı mantıklıymış hani.
Yarın bu evden uzaklaşıyorum zaten, ne halleri varsa görsünler

Bana 79 atasalar bile umurumda olmaz çünkü 561 metreden maksimum 78 mbps görbildim de atanabilir hız yüksekse evet DSLAM kilidine takmışlar. Adamların çözüm önerisi bayağı mantıklıymış hani

O mesafeden nasil 78mbps alabildiniz
Marjin değerlerine bakabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…