Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

O mesafeden nasil 78mbps alabildiniz
Marjin değerlerine bakabilir miyim

Modemim ve bağlı olduğum kutu problemli. Normalde 8 SNR ile 65-66 Mbps ulaşıyor hatta TürkNet "kutunuza 59 Mbps geliyor" diyerek teyit etti. 8 SNR ile sıkıntılı kutuda bu hızı alıyor ancak modem durduk yere SNR düşürüp duruyor belirli noktadan sonra.

Bu da başka bir zaman aldığım hat değerleri. Kutu o kadar kötü durumda ki yağmur alınca hat değerlerim iyileşiyor. 13 SNR'ye sabitlemiştim.

Hocam maşallah. Ben bu mesafeden 50 ye 5.7 alıyorum. 25 yillik telefon dağıtım kutusu ve dışarıda bu kutu. Tahta direkte. Alanya'nın nemi ve sıcağı ile ölü durumda. Ne zaman onarim olsa upload 8 oluyor. 2 ay sonra yine düşüyor değerlerim

Karadenizin sıcağı değil de nemi çok hocam. Bir de muhtemelen kullanılan kablo kalitelidir. Bir de dolap o kadar yoğun da değil. O yüzden muhtemelen bu hızları alıyorum. Dediğim gibi yapabilirsem eğer kutuyu güzelce yeniletmeyi düşünüyorum. İçindeki regletler belki 14 yıllık vardır. O kadar yağmur, kar, rüzgar ve sıcak yemesine rağmen hala bu hızları verebiliyorsa...

Türknet forumundaki yetkili şöyle demiş:
"Selamlar, upload hızları kademeli olarak arttırılıyor. Yıl sonu itibarıyla tüm kullanıcıların hızlarının yükselmesi planlanıyor."

Hocam yenileme hakkimiz var mi bizim. Elektrikci çağırıp yenileyeyim diyorum. Komsularin net 30dk kadar kesilsin shshj

"Selamlar, upload hızları kademeli olarak arttırılıyor. Yıl sonu itibarıyla tüm kullanıcıların hızlarının yükselmesi planlanıyor."
Ben inandim amaç zaman kazanmak gibi görünüyor. Link var mi?

Hocam yenileme hakkimiz var mi bizim. Elektrikci çağırıp yenileyeyim diyorum. Komsularin net 30dk kadar kesilsin shshj
Türk Telekom ekibi yapsa iyi olurdu aslında. Bu işlerden anlayan bir elektrikçi bulmam imkansız çünkü.

Yıl sonuna mı kaydırdılar cidden?

Türk Telekom ekibi yapsa iyi olurdu aslında. Bu işlerden anlayan bir elektrikçi bulmam imkansız çünkü.

Yıl sonuna mı kaydırdılar cidden?
Hocam zor olacağını düşünmüyorum. Yani adam kutu koyacak, reglet çatısı monteleyecek reglet bağlantısı yapip kapatacak. Ne kadar zor olabilir ki. Turknetiz ya biz. Onarir gecerler. Ama onarim ayri yenilemek ayri marjin değerleri demek tabi. Ben özellikle dedim onarım değil yenileme istiyorum diye. Çünkü 2 ay sonra upload 8 den yine 5.7 ye düşüyor. Marjin değerleri de yarı yarıya düşüyor bir de. Yav 8 de rahat yayin açıyoruz.2 ay sonra yayin açtırmıyor hsjsjsjg

Ben inandim amaç zaman kazanmak gibi görünüyor. Link var mi?
Başka forum linki paylaşabilir miyim bilmiyorum ama foruma girerseniz upload ile ilgili konuda 4 saat önce atılmış yanıtı bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…