Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Bana da bugün Berkan isimli bir turknet görevlisi. İleride nms profilleri elimize geçince biz yükseltecegiz dedi. Tt ile anlaşmaya çalışıyorlarmiş

Türk Telekom üst biriminin bildirdiği üzere 30 Haziran'a kadar yükselmesi gereken upload hızının yükselmediğini ve 8 Mbps upload hızımın 15 Mbps olmasını istedim.
Hocam kutuyu yenilettim. 7.3 olan değeri 12.8 e çıkartmıştim
. Sonra komsunun baglantisini degistirirken benim hat değeri yine 7.8 lere düştü. Reglette ne yaptılar da düştü bu değer yine ya/

Son düzenleme:
Gene şanslısınız bizimde bozdular. Şu an 20 Mbps geliyor altyapı 80 VDSL
Reglet uçlarını bozdular kesin bağlantıyı yaparken. 13 den 8 e marjin mi düşer:S

Reglet ucuna yak1 ya da rj45 konnektör takilabiliyor mu acaba diye düşünüyorum

Sanırım herhangi bir gelişme yok. Bende hâlâ aynı, bir düştü daha da yükselmedi.

Reglet uçlarını bozdular kesin bağlantıyı yaparken. 13'ten 8'e marjin mi düşer: S

Reglet ucuna yak1 ya da RJ45 konnektör takilabiliyor mu acaba diye düşünüyorum

Reglete giren kablo ile çıkan kabloya yak 1 ile bağlantı daha güzel oluyor.

Öyle yaptırırsam marjin değerlerim de artar sanirim. Baska ne önerirsiniz hocam dagitim kutusunda dikkat edilmesi gerekenler neler? Bu dediğiniz dışında rj45 konnektör var miydi onu düşünüyorum
Reglete giren kablo ile çıkan kabloya yak 1 ile bağlantı daha güzel oluyor.

Öyle yaptırırsam marjin değerlerim de artar sanirim. Baska ne önerirsiniz hocam dagitim kutusunda dikkat edilmesi gerekenler neler? Bu dediğiniz dışında RJ45 konnektör var miydi onu düşünüyorum

RJ45 bilgisayarların Ethernet portu RJ11 telefon soketi demek istediniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…