Türk Telekom üst biriminin bildirdiği üzere 30 Haziran'a kadar yükselmesi gereken upload hızının yükselmediğini ve 8 Mbps upload hızımın 15 Mbps olmasını istedim.
Türk Telekom üst biriminin bildirdiği üzere 30 Haziran'a kadar yükselmesi gereken upload hızının yükselmediğini ve 8 Mbps upload hızımın 15 Mbps olmasını istedim.
Hocam kutuyu yenilettim. 7.3 olan değeri 12.8 e çıkartmıştim
. Sonra komsunun baglantisini degistirirken benim hat değeri yine 7.8 lere düştü. Reglette ne yaptılar da düştü bu değer yine ya/
Öyle yaptırırsam marjin değerlerim de artar sanirim. Baska ne önerirsiniz hocam dagitim kutusunda dikkat edilmesi gerekenler neler? Bu dediğiniz dışında rj45 konnektör var miydi onu düşünüyorum
Öyle yaptırırsam marjin değerlerim de artar sanirim. Baska ne önerirsiniz hocam dagitim kutusunda dikkat edilmesi gerekenler neler? Bu dediğiniz dışında RJ45 konnektör var miydi onu düşünüyorum