Türk Telekom'dan başka bir ISS'ye geçiş

suzerain

Kilopat
Arkadaşlar 10 gün sonra taahhüt sürem bitecek ve Türk Telekom firmasından NetSpeed firmasına geçiş yapmayı düşünüyorum. Size mail yolu ile geçiş sözleşmesi yollayacağız çıktısını alıp kargolayacaksınız dedi burada bir sorun yok lakin bu süreç tam olarak nasıl işleyecek internetsiz kalmak istemiyorum veya 1-2 gün önceden NetSpeed firması geçiş yaparsa eğer Türk Telekom cayma bedeli vs isteyebilir güvenemiyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi en mantıklısı nedir?

En temizi müşteri temsilcisine gidin ve Türk Telekom ile ilişiğinizi tamamen kesin. Borcunuzu tamamen sıfırlayın. Ondan sonra yeni bir firma ile iletişime geçin. Yoksa işi yokuşa sürmeyi çok seviyorlar. 1 günden bile size 1 aylık fatura çıkarabiliyorlar. Hassas olun bu konuda. Ne zaman ilişiğinizin kesilmesi gerektiğini de onlara sorun. Erken de kesmemek lazım geç de.

Türknette bizden aynısı istedi ve bugün yolladık kargo ile belgeleri. 1-2 ay bizim normalde o yüzden büyük ihtimalle az bir şeydir az olmasa bile Türknet 120 TL`sini karşılıyor. O yüzden direk geçtik bizde daha hızlı bir internet verdiği için. Sizin 10 gün kalmış yani tahattüt büyük ihtimalle hatta kesinlikle hiç yoktur direk geçin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı