Türk Telekom'dan başka bir operatör önerisi

Metee0

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 13400F
ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC 8GB GDDR6
ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700
MLD M500 ULTRA 1TB
2x GSKILL 16GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4
Thermaltake View 200 TG 650W 80+
Yakın zamanda eve Türk Telekom interneti bağlattık. Ama hiç memnun değiliz. Paketimiz 35Mbps olmasına rağmen maksimum 25'i görüyor genelde de 16 civarında oluyor. Birkaç kere arıza kaydı oluşturduk. Ekip geldi baktı, bir sorun yok deyip geri gittiler. Biz de bu duruma sinirlenip başka bir operatöre geçme kararı aldık. Müşteri hizmetlerini arayıp cayma bedelimizi öğrendik. Cayma bedelimiz 3684TL'miş (fiyata modem ve bu ayki faturamız dahilmiş). Biraz araştırdım TurkNet'i buldum. Başka operatörden geçişte 600TL cayma bedelinin 600 TL'sini kendileri ödüyormuş. Turknetten altyapı sorguladım. 100Mbps VDSL olduğunu gösteriyor. Sizce TurkNet'e mi geçmeliyim? Başka önerebileceğiniz operatör var mıdır acaba önerebileceğiniz geçebileceğimiz?

TurkNet'e davetle geçerseniz 1 ay ücretsiz oluyor kampanya bitmediyse. Başka bir TurkNet kullanıcısı bulmadan geçmeyin bence.

Hocam geçmeden önce adamlardan ''port'' değişikliği yapılmasını istiyorum diye söyle bastır o zaman düzelme şansı olabilir internetin.
bulunduğumuz konumda başka açık port yokmuş

Gelen saha ekibine saha dolabındaki portunuza ne kadar hız geliyor sordunuz mu? Eğer yavaşlık portunuzdansa ISS değişmek bir işe yaramaz. Ekip eğer dediyse ssnin portuna 95-100 geliyor, senin evine kadar gelen kısımda sorum var demek o zaman. O zaman da yine ISS le alakası olmaz. Şu durumda sorun Telekomda ise 1 kuruş ödemeden iptal etme hakkın var vaat edilen hizmeti alamadığından. İptal etsen de neye yarar, sadece o port var. Sana kalmış. Ama bana vaad edilen hizmeti vermiyorsunuzdan yürüyüp, yeni port eklenmesini zorlayabilirsiniz.

Port yok deyince sıkıntı oluyor değil mi bizde öyle 13 Mbps alıyoruz portla alakası var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…