Türk Telekom'dan başka bir operatöre geçişte cayma bedeli ödenir mi?

ekoteko12

Hectopat
Yer
Niğde
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum, taahhüdümün bitmesine 20 gün var. Telekom pahalı teklifler sunuyor ben de Vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum. Bu geçiş esnasında cayma bedeli öder miyim? İnternet üzerinden geçiş yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet ödersiniz.

Son fatura dönemine girdiyseniz ki verdiğiniz günden girdiğinizi düşünüyorum, cayma bedeli çıkmaz üstteki arkadaş yanlış bilgi vermiş.

Son 20 günse çıkmaz çıksa da büyük bir şey olmaz bildiğim kadarıyla tüketici lehine olacak şekilde oda son 1 ayı alırlar kanun gereği.

Son fatura dönemine girdiyseniz ki verdiğiniz günden girdiğinizi düşünüyorum, cayma bedeli çıkmaz üstteki arkadaş yanlış bilgi vermiş.

Kendim ödedim faturayı da sözleşmeyide iletebilirim başka soru var mı?

Kendim ödedim faturayı da sözleşmeyide iletebilirim başka soru var mı?

Evet ben de son faturamı ödedim hep son ay çıkıyorum bir kere bile çıkmadı başka soru var mı?

Evet ben de son faturamı ödedim hep son ay çıkıyorum bir kere bile çıkmadı başka soru var mı?

Son faturanı zaten taahhüt bitmeden ödeme durumun olursa cayma bedeli ödemiş oluyorsunuz.

Faturanın hepsi yansıtılmaz bu süreçte.

Ben son fatura dönemine girdiğim gece SMS ile taahhüt cayma bedelimi sorguladım cayma bedeli gözükmüyordu. eSIM ile Turkcell'e geçiş sağladım.

Taahhüdünüz bittikten sonra yaparsanız ödemezsiniz. Şu an geçerseniz ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…