YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Nisan 2021 #1 Ayın 15'inde tahaüt bitiyormuş. 13 Mbps'den 50 Mbps'ye geçiceğiz. Sizce mantıklı bir kara mıdır? Siz ne önerirsiniz? (Altyapı Superonline fiber.
Ayın 15'inde tahaüt bitiyormuş. 13 Mbps'den 50 Mbps'ye geçiceğiz. Sizce mantıklı bir kara mıdır? Siz ne önerirsiniz? (Altyapı Superonline fiber.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 9 Nisan 2021 #2 Dediğin gibi, altyapınız var ise mantıklı bir hareket.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 9 Nisan 2021 #3 Altyapınız iyiyse çoğu ISS iyi olur. Örneğin TT kullanıyordum TürkNet'e geçtim hem daha ucuz hem de daha çok memnunum. Tamamen altyapınıza bağlı. Komşulara sormak en mantıklısı olur.
Altyapınız iyiyse çoğu ISS iyi olur. Örneğin TT kullanıyordum TürkNet'e geçtim hem daha ucuz hem de daha çok memnunum. Tamamen altyapınıza bağlı. Komşulara sormak en mantıklısı olur.
brmctlk Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Türk Telekom kullanıyorum hem çok pahalı hem de internet i verdiğim parayı karşılamıyor, buna göre bakınca Superonline daha cazip geliyor.
Türk Telekom kullanıyorum hem çok pahalı hem de internet i verdiğim parayı karşılamıyor, buna göre bakınca Superonline daha cazip geliyor.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 9 Nisan 2021 #5 Haziran'da Türk Telekom sözleşmem bitecek. Bende hangi firmaya geçsem diye düşünüyorum. Daha karar veremedim. Altyapım 85 Mbps'ye kadar destekliyor.
Haziran'da Türk Telekom sözleşmem bitecek. Bende hangi firmaya geçsem diye düşünüyorum. Daha karar veremedim. Altyapım 85 Mbps'ye kadar destekliyor.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Nisan 2021 #6 Quantum9 dedi: Haziran'da Türk Telekom sözleşmem bitecek. Bende hangi firmaya geçsem diye düşünüyorum. Daha karar veremedim. Altyapım 85 Mbps'ye kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Superonline cazip gibi. Başka internet markası yok ki (bilinen) .
Quantum9 dedi: Haziran'da Türk Telekom sözleşmem bitecek. Bende hangi firmaya geçsem diye düşünüyorum. Daha karar veremedim. Altyapım 85 Mbps'ye kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Superonline cazip gibi. Başka internet markası yok ki (bilinen) .