Türk Telekom'dan Türknet'e Geçilmeli mi?

Hocam güldürmeyin ya hahaha. Türk Telekom u övmedim bu bir. Madem bir sorun var kutuda yada kabloda 8 gündür bunlar neyi bekliyor bu iki. Ayrıca 8 gündür ben aramasam bana geri dönüş yapılmıyor bu üç.

Gelen adamlar çok kabaymış he zaten onlara terbiyeyi kibarlığı Türk Telekom öğretiyor değil mi? Özel olarak onlara kibarlık dersi veriyor. Bana da geldiler ama adam elinden geldiğince yardım etti. İşini de çok iyi yaptı.

Kaba değilse kusura bakmada cahilin teki, telefon kablosunu bulmaktan aciz, yerini bile gösterdik, "Yok abi, biz baktık tel. kablosu yok burada" dedi. Tt'den fahiş fiyatlarla net almak istiyorsanız engelleyen yok.

Kaba değilse kusura bakmada cahilin teki, telefon kablosunu bulmaktan aciz, yerini bile gösterdik, "Yok abi, biz baktık tel. kablosu yok burada" dedi. Tt'den fahiş fiyatlarla net almak istiyorsanız engelleyen yok.
Bakın sizde türkneti savunmayın bize bana 8 gündür hizmet veremeyen bir sağlayıcıyı ayrıca unutmayın Türk net'in kendi ekipleri yok TT nin ekipleri gelip ilgileniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…