Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.315 Çözümler 2 5 Nisan 2024 #21 Griffithc dedi: Geçmedim, faturalıya geçtim 4+15GB 280 küsur ödüyorum ilk ay 20 GB falan hediye verdi bir de üstüne sil süpürdede internet veriyor artık. Parayı veren düdüğü çalar yani Genişletmek için tıkla... Peki Turkcell'de para ödemeden hediye internet falan veriyorlar diyorlardı
Griffithc dedi: Geçmedim, faturalıya geçtim 4+15GB 280 küsur ödüyorum ilk ay 20 GB falan hediye verdi bir de üstüne sil süpürdede internet veriyor artık. Parayı veren düdüğü çalar yani Genişletmek için tıkla... Peki Turkcell'de para ödemeden hediye internet falan veriyorlar diyorlardı
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #22 Dr. Who dedi: Peki Turkcell'de para ödemeden hediye internet falan veriyorlar diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Evet gnç için geçerli o fakat öyle aylık haftalık beklemeyin saatlik 3 saatlik falan veriyorlar işinize gene de geliyorsa geçin isterseniz.
Dr. Who dedi: Peki Turkcell'de para ödemeden hediye internet falan veriyorlar diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Evet gnç için geçerli o fakat öyle aylık haftalık beklemeyin saatlik 3 saatlik falan veriyorlar işinize gene de geliyorsa geçin isterseniz.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.315 Çözümler 2 5 Nisan 2024 #23 Griffithc dedi: Evet gnç için geçerli o fakat öyle aylık haftalık beklemeyin saatlik 3 saatlik falan veriyorlar işinize gene de geliyorsa geçin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam faturalı paketi bayiden mi yaptınız yoksa Online'dan mı?
Griffithc dedi: Evet gnç için geçerli o fakat öyle aylık haftalık beklemeyin saatlik 3 saatlik falan veriyorlar işinize gene de geliyorsa geçin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam faturalı paketi bayiden mi yaptınız yoksa Online'dan mı?
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #24 Dr. Who dedi: Hocam faturalı paketi bayiden mi yaptınız yoksa Online'dan mı? Genişletmek için tıkla... Online.
Dr. Who dedi: Hocam faturalı paketi bayiden mi yaptınız yoksa Online'dan mı? Genişletmek için tıkla... Online.