Türk Telekom'dan TurkNet'e geçilir mi?

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
7 yıldır Türk Telekom kullanıyorum, TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyoum, nasıl geçiş yapabilirim Türk Telekom taahhüdüm bitmedi daha ve kaç gün sürer bağlanması?
Sahip olduğum değerler 24Mbps indirme hızı ve 5.7 Mbps, Tivibu kullanıyorum.
TurkNet altyapı sorguladığımda bu değerleri vadediyor.

Geçilir dostum ben geçtim rahatım 16 download 0.6 upload a 100 lira vermekten bıkmıştım tahattüt ayrı bir dert şimdi 36 download 8 upload alıyorum 100 lira veriyorum kafam rahat ama bölgeyle de alakalı bu işler benim sorunum yok diye senin de olmayacak diyemem ama hat değerlerin güzel gözüküyor muhtemelen sorun yaşamazsın.

Ben tahattütün bitmesine 1 ay kala TürkNet e başvurdum onlar herşeyi hallettiler internetim 1 günlüğüne filan kesildi fazla değil.

Teşekkürler. TurkNet geçiş yapayım diyorum 1 hafta önce paket değişikliği olduğu için taahhüt yenilendi 2 yıllık, 2 yıl daha Türk Telekom kullanmaya mecburum sanırım.

Teşekkürler. TurkNet geçiş yapayım diyorum 1 hafta önce paket değişikliği olduğu için taahhüt yenilendi 2 yıllık, 2 yıl daha Türk Telekom kullanmaya mecburum sanırım.
Değilsin. Yenileme yeni yapılmış. Ceza çok çıkmaz. Ayrıca Turknet geçişlerde belli miktara kadar cezayı ödüyor. Bilginize.. Arayıp ceza ne kadar çıkar sorun derim ama 1 hafta önce yapıldı ise çok çıkmaz.

6 Mbit farkedebilir diyor yani 92 Mbit'e kadar alabileceğini söylüyor ancak kopma yaşayabilirsin alacaksan 88 Mbit'e sabitlemelerini iste.
Hattı sağlamsa 100 üstünü bile görebilir çok rahat. Sorguda TürkNet 16, NetSpeed 34 Mbps diyordu. Ancak maşallahım var 73 Mbps kapasite görünüyor modem arayüzünde. SNR değerlerim de gayet iyi durumda. Yani sorguda ne görünüyorsa sabit o hızı alacak diye bir durum söz konusu bile değil. Sorgular kabaca bilgi almanı sağlar. Asıl olay fiziksel kapasitededir. Bana göre (hattının sağlam olduğunu varsayıyorum) 100 Mbps rahat alabilir.

türktelekom'un modemini kullanıyorum, türknet'e geçiş yaparsam tekrar modem almam gerekir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…