Sorunumu kısa sürede çözüp sizden destek alacağım teşekkürler. Bir an önce ttelkomdan kurtulmam lazım.
Başvuruyu yaptım. Önlü arkalı kinlik resmini online menüden yüklemem gerekliymiş. Ama şifrem yok. Nasıl gireceğim online işlemlere?
Gerekli başvuruyu sağlayıp çıktıları aldım. (imzalamadım) Bir de abonenin işletmeci değiştirmesi için talep formu diye bir form vardı onu da çıkardım. Yardım bekliyorum. Sanırsam detaylı anlatılmamış yapılacaklar. Sitede çıktı al imzala diyor. Sonra kurye gelecek imzala diyor. Anlamadım. Kurye gelmeden mi, geldikten sonra mı imzalayıp kuryeye teslim edeceğim? Dediğim gibi başvurumu yaptım, sözleşme formu hazır, bekliyorum. Bunları hazırladıktan sonra online işleme gir kimlik resimlerini yükle diye yazıyordu. Ama online a girecek şifrem yok. Kusura bakmayın anlamamış olabilirim. Ya da yapılacakları anlatırken karıştırılmış veya detaylandırılmamış olabilir. Tek derdim sadece net olmadığı için hepsine yetişemiyorum. Yardım bekliyorum kolay gelsin.
E postama gelen yazı ve sitedeki yönlendirme yazısı. Bunu düzeltmeniz gerek mesela. Bazıları ya Allah diyip tarihi başvuru tarihi olarak atıp imzalayabilirdi.