Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş

hhatipogluyahya

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle tekrardan merhaba, daha öncesinde Türk Telekom sözleşmemin bitmesi üzerine yeni internet arayışında olduğumu ve aklımda bazı soruların olduğunu belirtmiştim (Eski konum). O konunun üzerinden birkaç ay geçti ve birkaç saat öncesi itibarıyla TurkNet'e geçiş yapmış bulunmaktayım. Ancak hala kafamda bazı merak oluşturan sorularım var. Türk Telekom bayisindeki çalışanlar alabileceğim maksimum hızın 16Mbps olduğunu söylüyorlardı fakat TurkNet ve Netspeed'in altyapı sorgu sistemi üzerinden yaptığım sorgularda maksimum 98Mbps'e kadar internet alabileceğimi öğrendim. Acaba TurkNet'te 16 veya 35Mbps internet mi alırım yoksa gerçekten bahsi geçen 98Mbps hızını alabilir miyim?
Not: Daha öncesinde Türk Telekom üzerinde HiperNet paketini kullanıyordum.

Eğer TurkNet sitesinde de 98 Mbit çıkıyorsa VDSL100 verirler sana. TurkNet ve kullanırsın. SDaha doğrusu ne alıyorsan onu veriyorlar.

Eğer TurkNet sitesinde de 98 Mbit çıkıyorsa VDSL100 verirler sana. TurkNet ve kullanırsın. SDaha doğrusu ne alıyorsan onu veriyorlar.
Hmm, umarım öyle olur bekleyip göreceğiz. Gelişmeleri buradan tekrar iletirim.

Merhabalar, altyapınızın desteklediği hızı 100 Mbps' te kadar verebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…