Rusify Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 16" 16/512 Cinsiyet Erkek Meslek Mobil uygulama geliştirici 15 Ocak 2023 #1 Merhaba, Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş sağlamak istiyorum ama Tivibu'nun kalmasını istiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
Merhaba, Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş sağlamak istiyorum ama Tivibu'nun kalmasını istiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2023 #2 Rusify dedi: Merhaba, Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş sağlamak istiyorum ama Tivibu'nun kalmasını istiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba, biz sadece internet hizmeti vermekteyiz. Diğer paketiniz için mevcut operatörünüzle görüşebilirsiniz.
Rusify dedi: Merhaba, Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş sağlamak istiyorum ama Tivibu'nun kalmasını istiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba, biz sadece internet hizmeti vermekteyiz. Diğer paketiniz için mevcut operatörünüzle görüşebilirsiniz.