anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2023 #11 synncc dedi: Bende bu yüzden geçiyorum gerçekten çok kazık Türk Telekom ve performansı gerçekten tatmin etmiyor. Genişletmek için tıkla... TurkNet'e ilk ay ücretsiz yararlanmıştım ben. İlk ay istediğiniz testi yapın pingdir, downloaddır tatmin olmazsanız kapattırın hocam.
synncc dedi: Bende bu yüzden geçiyorum gerçekten çok kazık Türk Telekom ve performansı gerçekten tatmin etmiyor. Genişletmek için tıkla... TurkNet'e ilk ay ücretsiz yararlanmıştım ben. İlk ay istediğiniz testi yapın pingdir, downloaddır tatmin olmazsanız kapattırın hocam.
synncc Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #12 anılDLL dedi: TurkNet'e ilk ay ücretsiz yararlanmıştım ben. İlk ay istediğiniz testi yapın pingdir, downloaddır tatmin olmazsanız kapattırın hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapacağım hocam , yarın müşteri hizmetlerinden bilgi alacağım eğer memnun olursam geçiş yapacağım.
anılDLL dedi: TurkNet'e ilk ay ücretsiz yararlanmıştım ben. İlk ay istediğiniz testi yapın pingdir, downloaddır tatmin olmazsanız kapattırın hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapacağım hocam , yarın müşteri hizmetlerinden bilgi alacağım eğer memnun olursam geçiş yapacağım.
Yusuf Ali Altuntaş Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B550M İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Shapprie Pulse Rx 6800 Ram: 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #13 synncc dedi: Aynen öyle yapacağım hocam, yarın müşteri hizmetlerinden bilgi alacağım eğer memnun olursam geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun kalırsanız sizden ricam bilgilndirebilir misiniz çünkü reklam sloganlardında "Türk Telekom, değerli hissettirir" yazıp şeyine sallamayan firmadan artık kurtulmak istiyorum.
synncc dedi: Aynen öyle yapacağım hocam, yarın müşteri hizmetlerinden bilgi alacağım eğer memnun olursam geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun kalırsanız sizden ricam bilgilndirebilir misiniz çünkü reklam sloganlardında "Türk Telekom, değerli hissettirir" yazıp şeyine sallamayan firmadan artık kurtulmak istiyorum.