okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 19 Mayıs 2025 #1 Selamlar. Halihazırda Vodafone kullanıyorum. 30 Haziran'da Türk Telekom'a geçeceğim. Kullandığım numara 535 ile yani ilk başta Turkcell'de aldığım numara ile başlıyor. Türk Telekom'a geçince yeni numara almak istersem ücret eklenir mi?
Selamlar. Halihazırda Vodafone kullanıyorum. 30 Haziran'da Türk Telekom'a geçeceğim. Kullandığım numara 535 ile yani ilk başta Turkcell'de aldığım numara ile başlıyor. Türk Telekom'a geçince yeni numara almak istersem ücret eklenir mi?
Çözüm yskaplan 19 Mayıs 2025 Evet yeni numara almak ücretli fakat aynı numara ile operatör değiştirmek ücretsiz.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.598 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 19 Mayıs 2025 #2 Evet yeni numara almak ücretli fakat aynı numara ile operatör değiştirmek ücretsiz. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 20 Mayıs 2025 #3 yskaplan dedi: Evet yeni numara almak ücretli fakat aynı numara ile operatör değiştirmek ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yanıtınızı çözüldü olarak raporladım. Artı 0 Eksi
yskaplan dedi: Evet yeni numara almak ücretli fakat aynı numara ile operatör değiştirmek ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yanıtınızı çözüldü olarak raporladım.