semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ocak 2019 #1 01.01.2019'dan itibaren AKK kalkmıyor muydu? Türk Telekom'un sitesinde hala AKK'li tarifeler var. E bu ne iş? İnternet Kampanyaları > Evde İnternet > Türk Telekom
01.01.2019'dan itibaren AKK kalkmıyor muydu? Türk Telekom'un sitesinde hala AKK'li tarifeler var. E bu ne iş? İnternet Kampanyaları > Evde İnternet > Türk Telekom
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 3 Ocak 2019 #2 Ben AKK'li paket göremedim. Hangisinde var ?
Efe Kilincarslan Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 233 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #3 Verdiğin linkteki paketlerde AKK yok ki.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: Ben AKK'li paket göremedim. Hangisinde var ? Genişletmek için tıkla... Efe Kilincarslan dedi: Verdiğin linkteki paketlerin hiçbirinde AKK'li paket yok ki. Genişletmek için tıkla... İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
Silinen üye dedi: Ben AKK'li paket göremedim. Hangisinde var ? Genişletmek için tıkla... Efe Kilincarslan dedi: Verdiğin linkteki paketlerin hiçbirinde AKK'li paket yok ki. Genişletmek için tıkla... İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
Efe Kilincarslan Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 233 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #5 semihozel22 dedi: İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom Genişletmek için tıkla... O paketler kotalı. AKK'li değil.
semihozel22 dedi: İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom Genişletmek için tıkla... O paketler kotalı. AKK'li değil.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 3 Ocak 2019 #6 Efe Kilincarslan dedi: O paketler kotalı. AKK'li değil. Genişletmek için tıkla... Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile yararlanılamamaktadır. Diyede bir not var ayrıca.
Efe Kilincarslan dedi: O paketler kotalı. AKK'li değil. Genişletmek için tıkla... Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile yararlanılamamaktadır. Diyede bir not var ayrıca.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ocak 2019 #7 Efe Kilincarslan dedi: O paketler kotalı. AKK'li değil. Genişletmek için tıkla... Ne farkı var? Aynı şey değil mi sonuçta?
Efe Kilincarslan dedi: O paketler kotalı. AKK'li değil. Genişletmek için tıkla... Ne farkı var? Aynı şey değil mi sonuçta?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.060 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 3 Ocak 2019 #8 semihozel22 dedi: Ne farkı var? Aynı şey değil mi sonuçta? Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil.
Efe Kilincarslan Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 233 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #9 semihozel22 dedi: Ne farkı var? Aynı şey değil mi sonuçta? Genişletmek için tıkla... Kotalı paketlerde kota dolunca internet kesiliyor yada kota sonrası kullanım miktarına bağlı fiyatlandırma yapılıyor. AKK'de kota dolunca hız düşmesi oluyordu.
semihozel22 dedi: Ne farkı var? Aynı şey değil mi sonuçta? Genişletmek için tıkla... Kotalı paketlerde kota dolunca internet kesiliyor yada kota sonrası kullanım miktarına bağlı fiyatlandırma yapılıyor. AKK'de kota dolunca hız düşmesi oluyordu.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ocak 2019 #10 Hee tamam anladım ama ne yani koskoca BTK AKK kaldırılsın diye kanun çıkarırken bunu düşünememiş mi? Saçmalığa bak.
Hee tamam anladım ama ne yani koskoca BTK AKK kaldırılsın diye kanun çıkarırken bunu düşünememiş mi? Saçmalığa bak.