100 Mbps sınırsız Ttnet kullanıcısıyım. 1-2 hafta önce önce kopmalar oldu özellikle 21:00 24:30 arasında. Şüphelenip hız testi yaptığımda 80 Mbps'e düştüğünü gördüm. Modeme girip değerlerime bakmadım. 2 gün önce tekrardan 21:00 den sonra yavaşlama oldu ve yaptığım hız testinde 60 Mbps sonucunu aldım. Ttneti aradığımda menüye otomatik bağlantı kontrolü seçeneğini koymuşlar. Kontrol et dediğimde bağlantınız da sorun yok cevabını aldım. Müşteri temsilcisine bağlandığımda herhangi bir sorun göremediklerini belirtip arıza kaydı oluşturamayacaklarını söylediler. İkinci defa aradığımda tekrardan aynı cevabı aldım üstüne dalga geçer gibi sizin modeminiz bozulmuş olabilir yorumunu yaptılar. Bunun üzerine TTnet ofisine gittim ve yaşadığım sorunu anlattım. Bana verilen cevap çok garipti. Yeni sisteme geçtiklerini ve otomatik olarak bağlantı kontrolü yapıldığını eğer arıza kaydı oluşturmam gerekiyorsa bağlantımın hiç olmaması gerektiği gibi bir cevap aldım. Şu an 100 Mbps olması gereken internet hızım 60 Mbps. Şu an tekrar arıza kaydı oluşturdum. Yukarıdaki arkadaşların yorumlarına katılıyorum.