Türk Telekom'un kasıtlı olarak YouTube videolarını yavaşlatma politikası mı var?

Benim anlamadığım TT'nin YouTube hız kısıtlama olayı bölgesel mi oluyor? Bende TT kullanıyorum, hiç YouTube hız kısıtlamasına rastlamadım. Hatta 24 Mbps ile 4K izleyebiliyorum.

Bölgede yoğun kullanım olup da şebeke kaldırmayınca oluyor genelde.

Ben de bir sorun yaşamıyorum. Çok nadiren akşamları oluyor.

Bence BTK zoruyla yapıyor olabilir Steam'de 6,6MB/s indirme hızını görmesem Youtube'ta hızımın hep eksik olmasını birtek BTK'dan bilirim SOLNet ile bile.

Türk Telekom'a karşı ayıplı ürün satmadan dolayı dava açmayı düşünüyorum. Nasıl yapacağım bir fikrim yok aslında.. Bildiğin sansür uyguluyorlar 50 GB'ya kadar vpn ile 10 mpbs onu geçice 3 mpbs vpnsiz 700 800 ender olsa 4 5 mpbs alıyorum çoğunlukla 700-400 arası ve kullanım yoğunluğuna göre de az zamanlar herkesin girmediği.

Birkaç gündür benim de düşündüğüm şey. Youtube TR bildiğin işkence olmaya başladı. 94 Mbps hız var sıfır ping 720p videoyu izleyemiyorum. Sürekli takılıyor dolmuyor tekrar yeniliyorum bu sefer yavaş yavaş doluyor. Serverlarla ilgili diye düşünüyordum ama artık VPN kullanmaya devam etsem yeridir. Sansür her yerde!

Twitter'dan CEO'suna yazdım kendisi bir e-mail verdi bana o maile durumu aktardım sonrada gerekli bilgilerle bölge müdürlüğüne aktarıldığı söylendi.

Arkadaşlar ben alt komsunin 24mbps netinden butun aile bagli olmasina ragmen 1080p rahat aciyor hatta kimse bagli deilse 4k bile aciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…