Türk Telekom'un sağlayamadığı hızı TT altyapısını kullanan TurkNet nasıl sağlar?

proflie

Megapat
Daha fazla  
Türk Telekom'u aradım altyapının maksimum 64 Mbit desteklediğini alabileceğim paketin maksimum 50 Mbit olduğunu söylediler. TurkNet'i aradım maksimum 75 desteklediğini 70 Mbit alabileceğimi söyledi. Bulunduğum bölgede Türk Telekom altyapısını kullanıyor Türk Telekom 70 veremezken TurkNet verebilir mi?

Bakır altyapı olduğu için kayıplar olabilir.

Bakır altyapı olduğu için kayıplar olabilir.

50 üstü alıyorum 51-53 arası hiç düşmedi iki yıldır sabit benim asıl merak ettiğim Türk Telekom niye veremiyor boş port olmaması falan gibi şeyler etkiler mi alakası var mı bilgim yok ve TurkNet dediği gibi 70 Mbit'e kadar ulaşır mı? En az 71 dedi müşteri hizmetleri.

Bakır altyapı olduğu için kayıplar olabilir. Bağlı olduğunuz saha dolabında kapasite arttığında bu hız daha da düşebilir. Siz modem arayüzüne girip hat değerlerinizi atın bakalım.

Bakır altyapı olduğu için kayıplar olabilir. Bağlı olduğunuz saha dolabında kapasite arttığında bu hız daha da düşebilir. Siz modem arayüzüne girip hat değerlerinizi atın bakalım.

@proflie 75Mbps paketleri normalde yok TT'de. Geçiş yaptıktan sonra 75Mbps hız alacağınızdan emin olunca belirli ücret farkıyla TT size 75Mbps interneti veriyor.

TurkNet'e geçtim sonuç hala 50-55 arası

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-25 175039.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2024-12-25 175121.png
    41 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2024-12-25 175141.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…