Türk Telekom'un sattığı modem nasıl iade edilir?

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, TurkNet'in oluşturduğu arıza kaydı üzerine gelen Türk Telekom görevlisi bu modem işini görmez çalıştırmaz vs. diyerek babamla anlaşıp bize yeni bir TP-Link modem sattı "TP-Link W9960" 600 TL verdik modem kurulumunu yaptı gitti, o günün gecesi internetim koptu ve az önce tekrar bağlandım, nasıl bağlandığımı şöyle anlatayım modemde mi sıkıntı var acaba diyerek 6-7 sene öncesinden kalma aynı tasarım TP-Link modemi kurup ona bağlandım, evet internet geldi aynı download aynı upload değerleri zaten altyapım ADSL, sorum şu bu sattıkları modemi nasıl iade ederim, Türk Telekom'la mı yoksa TP-Link'le mi konuşmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

TT'den aldıysanız TT ile konuşmanız gerekiyor.

Zaten TT modem üreticilerinden ayrı iş yapıyorlar.

Türk Telekom Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz lazım. Gelen kişi size fatura benzeri bir şey verdi mi?

Türk Telekom Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz lazım. Gelen kişi size fatura benzeri bir şey verdi mi?
2 tane kağıt doldurdu imza aldı sonra ikisinide alıp gitti, ama ödemeyi kredi kartıyla online şekilde yaptık büyük ihtimal e-fatura olarak duruyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…