Türk Telekom'un varsayılan modeme giriş şifresi nedir?

531337

Hectopat
Türk Telekom internetim var 192.168.1.1'ye giriş yapamıyorum. Kullanıcı adlarını şifrelerini hep denedim hiçbiri olmuyor. Türk Telekom müşteri desteğini arayıp ne demem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom internetim var 192.168.1.1'ye giriş yapamıyorum. Kullanıcı adlarını şifrelerini hep denedim hiçbiri olmuyor. Türk Telekom müşteri desteğini arayıp ne demem lazım?

Türk Telekom'un ZTE modemini kullanıyorum şifre bende böyle turktelekom.

Kullanıcı adı: admin
Şifre: turktelekom veya ttnet olması gerek.

İfadeler: AGI
admin
admin
Her ikisinide bunu deneyin, olması gerek.

Modeme reset atarsanız şifre: turktelekom kullanıcı adı: admin olacaktır reset atmadan şifreyi sıfırlamak istiyorsanız müşteri hizmetlerine "modem arayüz şifremi sıfırlayabilir misiniz?" diyeceksin halen şifreyi giridiğinde işe yaramıyorsa müşteri hizmetlerinden ana şifreyi öğrenebilirsin 2. ihtimal olarak superonline yada ttnet şifresinide deneyebilirsin.

hocam bulabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…