Türk Telekom'un yaptığı davranış

Adaletsizlik kavramınız çok farklı.

tekrar söylüyorum ben adaletsizlik yazmadım moderatör arkadaşlar öyle düzenlemiş zorbalık yazmıştım
Hocam ben türk telekomu hala kullanıyorum ve çok memnunum ama bizde ilk aldığımızda sözleşme yaptılar işte ayda 20 tl gibi örnek dediler bizde kabul ettik valla şu an internet fena değil.

Hocam ben türk telekomu hala kullanıyorum ve çok memnunum ama bizde ilk aldığımızda sözleşme yaptılar işte ayda 20 tl gibi örnek dediler bizde kabul ettik valla şu an internet fena değil.
vallahi fiber paketlerini biraz inceledim 50mbps ve 100mpbs fiyatları 120-150tl arası haliyle bu durumda turknet 85tl isterken her ay 2 fatura ödemiş gibi hissediyorum geçmişte de türk telekomdan çok canım yandı. Şuan ki altyapıyla hız konusunda düşüş vs olacağını sanmıyorum fiber optik kablo çektirdim ama dediğim gibi fiyat konusu düşündürüyor il müdürlüğünde farklı fiyat tarifeleri verirler mi acaba internette yazanlar dışında.

Farklı İnternet Kurumlarını Bulmayı dene Hocam.

50Mbps veya 100Mbps'lik tarifelere bakacaktınız madem niye fiber çektirdiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…