Türk vatandaşlığı reklamı

gurkang4

Megapat
Daha fazla  
Bundan 1 saat önce kardeşimin bilgisayarına hız aşırtma konusunda daha önce de okuduğum yazıyı okumak için "tomshardware" internet sitesine girdim. Orada Google'ın reklamları listeleniyordu. Karşıma çıkan reklam ekte bulunmakta. Zaten Twitter'da sürekli karşıma çıkan ve beni rahatsız eden bir durumdu fakat yabancı bir internet sitesinde böyle bir şeyle rastlamak canımı sıktı. Evet Google kişiselleştirilmiş reklamlar sunuyor fakat daha önce hiç bu konu ile ilgili internette böyle bir şey aratmadım. Benim için en can alıcı noktası ise "cheap" ile "turkish citizen" kelimelerinin aynı cümle içerisinde kullanılıyor olması idi. Bu da yetmiyormuş gibi "turkish citizen" küçük harflerle yazılıyor. Belki biraz abartıyorum ama hiç bu kadar canım sıkılmamıştı. Tek vakit geçirdiğim forum burası olduğu için içimi burada dökmek istedim. Umarım vatanım ileride böyle küçük düşürülmez.

Dosya Ekleri

• asss.png
    465,9 KB · Görüntüleme: 218
Bir şey merak ediyorum 250k dolar olan sart 400k dolar olunca daha iyi degilmi hani fazla para mantigi ben mi yanlış dusunuyorum bilgilendirir misiniz?

Bu senelerdir var, Esenyurt gibi yerlere gelirseniz emlakçıların çoğunda arapça yazı kesinlikle var. Bazıları sadece arapça yazılara sahip ve araplara satış yapma üzerine kurulu. Direkt açık açık dükkanların önüne kaç para ile vatandaşlık alınabileceğini bile yazıyorlar.

Bir şey merak ediyorum 250k dolar olan sart 400k dolar olunca daha iyi degilmi hani fazla para mantigi ben mi yanlış dusunuyorum bilgilendirir misiniz?
Durumumuz o kadar vahim dostum...

Durumumuz o kadar vahim dostum...
Ek olarak ödenen parayla konutu alıp, sonrasında tekrar satışa çıkarıp akrabağlarına da vatandaşlık alıyorlar. Bizim sistemimiz tamamen yanlış

Ben İstanbul/Beykoz'da oturuyorum. Buralarda hiç rast gelmedim ama internette gördükçe içim içimi yiyor. Türkiye vatandaşı olan bir bireyin bu ülkenin diline ve kültürüne adapte olmak zorundadır. Bu benim şahsi görüşüm.

Yararlı değil.
Senin ülkenin ve insanlarının prestiji ve saygınlığı zarar görüyor dünya genelinde.
Öbür taraftan baktığımızda ise belgelerle oynanabilir ve uzun vadede kâr getirmeyen bir işlem.
250-500 bin dolar ile yatırım ve zorunlu işçi çalıştırma şartı ile süreli vatandaşlık verilmesi dâhâ iyi bir seçenek olurdu vatandaş ve ülke yararına; hem çarklar dönecek, hem işsizlik azalacak hem de serbest piyasa gelişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…